gerberka -> RE: Razvod braka!! (30.10.2012 22:48:38)
|
IZVORNA PORUKA: zinanina Svi smo mi ljudi od krvi i mesa i svi griješimo, da nije tako, bili bismo meleci / anđeli. Nekad smo bolje raspoloženi pa svijet oko sebe doživljavamo pozitivnijim, a kad nismo, onda sve gledamo crnje nego što jeste, kao u PMS-u, npr. Ja tada stvarno poludim i sve mi smeta. Reagujem na nešto, što bi me inače ostavilo ravnodušnim. Tako i MAMA MA...možda je kap prelila čašu, pa žena poželjela da se ispuše, pa napisala svoje crne misli. Nisam tako kritična, jer sve se ponekad nađemo u nekoj bezveznoj situaciji, i u trenutku ljutnje svašta kažemo. A što se tiče brakova uopšte, čisto sumnjam da su svi tako dobri, kakvim se prikazuju. Ali, eto, imamo potrebu da sebe prikažemo u boljem svjetlu...i ne samo kroz brak...i na drugim poljima nije sve sjajno bajno...ali eto....ipak, mi žene treba da razumijemo jedne druge...ako to ne možemo mi , kako da to očekujemo od muškaraca. potpisujem ovo sto si rekla, osim boldiranohg i vjerujmi..ČESTO CELJUDI u potrebi za savjetom, a zbog nasih ISPUHAVANJA uciniti pogresne korake. Osobe koje se jave za savjet su ranjive i lomljive i u tom trenutku povodljive postupiti po savjetima pri tzvkrizi svjesti..psihologija dokazala
|
|
|
|