Mirkica -> RE: Razvod braka!! (30.10.2012 8:11:46)
|
IZVORNA PORUKA: draguljče Mislim da se previše generalizuje. Šta je sa onim majkama koje djecu navode na prostituciju, koje svoju trogodišnju ćerku "izdaje" pedofilima, šta je sa onim majkama koje....?Imam još puno primjera, ali ne mogu, srce mi se stegne. Nije uvijek majka ta koja je toplija od oca, niti je djetetu potrebna samo majka, itekako su mu potrebna oba roditelja. Npr., moj tata je ostao udovac sa 36 godina i nikada se više nije oženio. Nije htio radi nas dvoje, i uvijek je govorio da on za sebe može naći ženu, ali nama majku nikada. Meni je jako žao što je on i sada sam. potpisujem te , ne znaci da ocevi nisu kao majke , ne znam kako vrijeme odmice cini mi se da ce biti ocevi vise nego majke za nekih godina mada mislim da toga ima i danas cesto cesto. Ocevi od prije posebno oni surovi balkanski su se promjenili , jeste da bi se mnogi izgubili u ulozi , jeste da bi mnogi tek tada svatili sta je majka djetetu i za kucu ali smatram da bi mnogi vrlo brzo dosli u ritam , i ne znam al danas su ocevi OCEVI djeci kako ja to vidim , dok prije bar po pricama drugih nije bilo tako.
|
|
|
|