Mjeseceva Pratilja -> RE: Razvod braka!! (19.9.2012 14:30:12)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja Kazes mu: A cuj, stari, ti si me birao. :) ah pa rekla sam: ti si *urvu oženio, šta ti sad nije jasno. Ali je stvar u tome da to nagriza sve ostalo. Hvala vam na komentarima, mišljenjima, kako jedna forumašica reče ovo samo potvrđuje ono što se meni danima mota po glavi. I ovo je rezultat tlačenja, znaš da si upravu ali nisi siguran jer su te na silu naučili na nesigurnost [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] jah Da.. Dobro. Dobro je da si se javila da porazgovaras sa forumasicama, da ispricas svoju pricu jer puno je lakse neke stvari napisati nego reci i puno zdravije reci nego cutiti. Napravila si prvi korak. Otvorila si nam se. I sve ovdje dijelimo isto misljenje, zar ne? Ne nagovaram te na razvod niti te savjetujem da to uradis. Pomogli smo ti da dodes do pravog rjesenja. Izuzetno mi je drago sto si zaposlena, sto imas svoj dinar. Ako se odlucis da ga ostavis, bice ti lakse. Izici ces iz kuce, biti u kontaktu sa dr ljudima, sama ces moci organizovati svoje vrijeme, sagledat ces sebe iz jednog drugog ugla i vidjeti ustvari koliko covjek moze biti siguran, jak kada je to zaista potrebno..Kada stvarno gori pod nogama..A ti odluci je li jos uvijek mozes podnijeti tu vatru koju ugasiti ne mozes, a nisi sigurna da ce ti muz pomoci..Ili odmoci? Na tebi je odluka jer ti si sada ona razumna strana price, zar ne? Dijete je blagodat, dar od Boga. Nemoj da budes tuzna sto ga nemas. Tako je vjerovatno bolje za tebe. Ako zelis, pokusaj predloziti muzu da odete do strucnog, bracnog savjetnika. Brak se spasava kada se ima sta spasiti. U ovom slucaju ti znas je li vrijedno spasa. Tvoj muz se ocito izjasnio. Pokusaj predloziti strucnu pomoc. Pa bil hajr..Da bude onako kako je najbolje za oboje.
|
|
|
|