leona81 -> RE: Razvod braka!! (19.9.2012 9:54:56)
|
nevjerovatno je kakvi ljudi sve postoje. mislim da si sama sebi dala odgovor...bjezi glavom bez obzira... ja sam imala zarucnika koji je bio divan dok smo se zabavljali - veza na daljinu...sve dok se nije zakazao datum svadbe i dok se nije pocelo razgovarati o mom preseljenju i zivotu tamo - valjda je mislio da je to to i da se ne mora vise truditi toliko - srecom, pokazao je svoje pravo lice...nikad me nije vrijedjao niti radio stvari kakve tvoj suprug radi ali je bio bolesno ljubomoran, kada sam ja pocela uciti jezik drzave u kojoj on zivi te razmisljati o poslu tamo - on je govorio kako ne treba da zurim, naci cu posao, ali prvo porodica i sl...kada sam vidjela kako se njegov otac ponasa prema njegovoj majci(nedavno su se razveli), i kako on ocekuje da ja sjedim kuci, odgajam djecu i docekujem njega - da nemam zivot dok ga on ima, da stagniram dok on napreduje...odmah sam raskinula zaruke i zahvalila se dragom Bogu sto mi je u tom trenutku dopustio da progledam - bez obzira na ludu zaljubljenost... kakav god da je, cak i da je najbolji na svijetu, i da imamo 100 djece...jednom bi me nazvao tim pogrdnim imenom, i za mene iste sekunde umro...
|
|
|
|