jasmin -> RE: Razvod braka!! (23.1.2011 22:34:47)
|
IZVORNA PORUKA: aicha Ja mislim da je prica izmisljena[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] al eto da ima tu poentu da ubije monotonija u braku i da podstakne na lijepo sto veze supruznike. Doduse, para usi ta Dzena, i to je podosta nerealno da bi neko ostavio dijete s nekim ko ga je prevario i ko je tako povodljiv. al kako bilo, treba gledati lijepe stvari iz ove price jedino sto mene iritira je sto se ove price stavljaju na ovu temu koja nosi naziv "razvod" koja je ozbiljna i gdje povrijedjeni ljudi iznose svoje probleme. Jos samo fali da neke price "heroja" i ljudi koji su vise likovi iz prica se postavljaju onda da to dotuce covjeka aichych pricu sam stavila na ovu temu jer je sama tema price bila o razvodu i posljedicama...zanemarimo i razlog razvoda,i ponasanje zene,i mogucnost da je prica izmisljena,zanemarimo i nas stav o tome kako bismo mi postupile,jer prva ja ne bih mogla uraditi ovo sto je ova zena...osvrnimo se na ono sto je ovog covjeka potaklo na ponovnu ljubav prema supruzi-dakle obostrano ulaganje u brak,razmjena njeznosti,priblizavanje jedno drugom,ali ne kada je vec kasno,nego od prvog dana pa dok sudbina ide. Nekome mozda puno pomogne.A oni koji svakako ne mogu naci nikakav nacin da spase brak-onda je spas u razvodu. Bitno je da je insan zadovoljan.
|
|
|
|