azraj -> RE: Razvod braka!! (1.6.2010 9:27:26)
|
IZVORNA PORUKA: povrijedjena drage moje pozz od mene, nova sam na forumu i jedva se snalazim[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]... imam problem, nedavno sam kod mm nasla ljubavne mailove, od tada mi se zivot srusio... On je inace jako dobar muz, dobar otac i nikad nisam mogla ni pomisliti da bi nesto tako mogao uraditi.. on se kune da je to samo glupost i da je sve na tome stalo... ja mu ne vjerujem... ne znam sta da radim... inace nikad ne ide nigdje bez mene osim na posao i na poslovna putovanja... uvijek je s posla isao odmah kuci... vidio je kolko me to pogodilo, kaze da se jako kaje, bilo je i suza... nemam pojma sta da mislim... ne znam... sta vi mislite o tome... Sama si rekla da je jako dobar muz,otac i da nisi mogla ni pomisliti da bi tako nesto uradio,mozda zbog toga ne bi trebala da odmah panicis,mozda je stvarno to bezveze jer kazes da je bilo i suza.Ovdje se sada radi o povjerenju,je li te mejlove on dobijao ili ih je i on slao tu je velika razlika.Svi mi grijesimo a tako je mozda i on tako sto je pristao na tako nesto,kako sam mogla skontat niste ranije imali slicnih problema,mislim da bi trebala pustiti i preci preko toga ako mu vjerujes.Ti ga najbolje poznajes,zivis s njim,supruga si mu najbolje znas da li je iskren ili ne a mi ti sada mozemo samo pisati sta bismo mi uradile al niko ne zna kako bi se postavio dok ne dodje u slicnu situaciju.Ja znam da bi bila jako povredjena,jer sam pomalo i ljubomorna i bila sam odvojena od muza skoro dvije godine je radio u Sarajevu i bas mi je nedostajala paznja.Jednog dana sam na fb dobila privatnu poruku sa nekog laznog profila kako me muz vara,znam da je bilo bezveze al bas u tom momentu nesto mi se slicno pocelo vrzmat po glavi jer valjda vise nervoza od te razdvojenosti i bas sam bila u nekoj krizi i bas u tom momentu dobijem tu poruku.Sreca dijete mi je tada spavalo pa sam mogla fino da porazgovaram telefonom sa svojim muzem o svemu,o mojim sumnjama,o toj poruci tako da sam taj problem rijesila.Mislim da se razgovorom dosta postize i da veliku ulogu igra povjerenje
|
|
|
|