DZANINI -> RE: Razvod braka!! (18.4.2010 18:38:51)
|
IZVORNA PORUKA: mina01 Hvala vam super ste svi[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif],saljemo vam Ammar i ja veeeeeliki[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] posebno mojoj siss i tetkinoj dusi Miji Dzanini@ nemoj biti tuzna,ako se tvoj brak nemoze sacuvati,nije strasno razvesti se....Sigurno tebe i tvoje dijete ceka sreca, vjerovatno bolja nego do sad, jer dijete najvise ispasta u losem braku,jer je kuca puno nervoze i svadje...Zar nije bolje da te vidi raspolozenu i nasmijenu pa i ako nisi u braku Nije lako u pocetku,to sigurno al samo sagledas pozitvne strane i odma ce ti biti lakse... Ne znam ja sam nekako u pocetku kad bi se sjetila nekog "lijepog" momenta sa mm, odma bi mi nekako mozak sam prebacio na one ruzne(kojih je bilo vise) tako da odavno nerazmisljam o tome,nezelim se uopste podsjecat......... I nemoj govoriti da ti je zivot gotov,ja mislim da je to tek pocetak koji uz sebe nosi nesto najljepse,i sudbina ce ti donijeti isto kao i meni nekog ko te razumije i ko prihvata to sve jer te voli,jer mu je stalo to tebe,a vjeruj mi da ces se i ti osjecat voljeno i lijepo i tek ces tada vidjeti koliko ustvari vrijedis sa svojim djetetom i sa osobom koju ces i ti zavoljet,al naravno dijete je uvijek na prvom mjestu.............Puno sreceee ti zelim i puno poljubaca vam saljemo Ammar i ja Jojjjjjjjjj sto se ja napricaaa[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Hvala draga puno ama ostaje mi nada da se nadam jel poslje toliko bola i samoce tesko je da covjek krene dalje i da misli da ce nekoga naci ali eto sve u svemu Hvala Bogu sto mi je podario prelijepu i zdravuu djevojcicuu..a ostalo je na meni da u svojoj ludoj glavi sve to rijesim,i pomirim se sa situacijom i sto je najvaznije KRENEM DALJE ...PUNOOOOOOO...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] I VAMA DRAGI MOJI [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|