Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Ishrana djeteta od 24 mjeseca i vise 27.2.2012 6:36:00
anidla
Gvendolina, pa kontam da bi Ajdinu do sada skontali uvecane krajnike ili bilo sta drugo...ne znam....
Noa je dok je manji bio imao nagon na povracanje, ali to sad shvatam da tad nije znao reci kad mu je dosta, sad mi kaze da ne moze vise da jede, svaki zalogaj nakon toga on bi imao nagon na povracanje,....
Ne znam, otidji kod pedijatra, kao sto si vec napisala, nije na odmet....
Moj Noa je jucer ptvi put pojeo punu svoju zdjelicu graha udobreljnog s kruhom, joj jesam sretna bila Igrali smo se igre *Noa dodji kod mame da natocis gorivo* (citaj grah)
1.dorucak: 2 hrenovke sa snitom kruha i abc sir 2. rucak: grah sa udrobljenim kruhom, nakon toga 4 zalogaja nutele sa kruhom (voli dijete zasladiti) 3. 2 mandarine (posebno mi drago) 4.vecera: najeo se corbice sa puretinom, tjesteninom i krompiricima
kuc kuc,masanla ja prezadovoljna, iako vec duze vremena imamo 13 kg.
Uveli smo acerolu jednom dnevno, kasikicu meda i maticnu mlijec dugo pijemo u vodi (2 mjeseca).
Od decembra HB je ok sa grlom..
RE: Ishrana djeteta od 24 mjeseca i vise 27.2.2012 8:45:28
MAMA MA
Bravo za Nou i za njegovo gorivo.... ...grah je super...a ta acerola me zanima....jel to ono nesto "tresnja sa Barbadosa" ...tako nekako ide reklama...i jel se to pije,ili kako vec....jel ruznog okusa...da znam da ne kupujem džaba jer ako je ljuto F neće htjeti
RE: Ishrana djeteta od 24 mjeseca i vise 6.2.2013 21:06:23
škorpija
IZVORNA PORUKA: samohrani tata
Molim savjet, za djecaka od 24 mjeseca (jede sve normalno isl), koje dodatke davat u vidu vitamina za imunitet itd itd.......
za imunitet je odlična matična mliječ u ampulama, može medex junior, a ako hoće meda da jede i nije sklon prehladama, možda je i sam med dovoljan. ako jede sve nema potrebe za vitaminskim sirupima
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
proslost
sjedite sa muzem i udjete u pricu kad ste se zabavljali,i otkrijete mu da ste ga u to vrijeme dok ste hodali prevarili sa drugom osobom a da on nije,znao.Kako bi reagovo na to sto mu kazete:Ja sam te prevarila ??Dok si ti meni slijepo vjerovao!!!
naljutio bi se... (89%)
nebi se naljutio, (11%)
Broj svih glasova: 116
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!