Suzana -> RE: Razgovori o svemu po malo (20.11.2009 10:53:12)
|
Cure moje, Ja sam u velikoj guzvi i poslovno i privatno pa rijetko navracam na RR, ali na vas sam posebno slaba, pa da se samo kratko javim! Mi smo svi dobro hB, i moji decki medenecki, iz dana u dan sladji i sladji, kao sto ce i vasi da budu. Cesto pomislim na vas kako jos niste ni svjesne sta vas ceka, mislim na pozitivno, koliko srece i uzivanja sa dva mala posebna stvorenja. Malena, toliko mi je drago da je sve tako lijepo i uredno, evo, i kod mene je hB sve tako bilo i jos jedna utjeha, izguraces ti aBd kao ja, mislim da si i visoka, a vidjela si da sam i ja, i to je dobro za blizanacku trudnocu, jer bebe imaju vise mjesta, mada nije pravilo. Bas mi je drago zbog tebe i tvojih bebica. Znaci jedan bebac se krije? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] I kod mene je slicno bilo, na samom pocetku je Dr rekla mislim da su oba djecaka, za jednog je bila 100% sigurna, a Makic je cesto sakrivao cunicu, pa bi na svakom sljedecem bilo kao najvjerovatnije su oba djecaka, ali ne mogu za drugog da tvrdim 100% ali kasnije vise nije bilo dileme. Evo sad mi pade na pamet, to je bio Mak u stomaku koji je ponekad krio cunicu, mozda zato lici na mamu svoju hehehhe. Samo neka su zivi i zdravi. Azure moja, bas mi je zao sto nisam cula telefon, a vjerovatno si me zvala sa fiksnog pa u svojoj frci kasnije nisam ni stigla da nazovem i vidim ko je zvao, bas mi je zao sto ne cuh telefon. Ali hB da je sve dobro! To sto si napisala me upravo podsjeca na udaranje bebinih nogica u rodnicu, ja ne znam kakvi su porodjajni trudovi jer smo dogovorili CR i porod nije bio poceo, ali to sto si opisala me bas podjeca na to, ostar bol u rodnici, ali ja sam nekako osjecala da je nogica i da me je sutnuo pri dnu. Ma bebe male drage, vec je njima tijesno, a bice jos tijesnije, i neka je, samo neka rastu, pa ce se rasiriti u kreveticima. Irena moja, ja sam ti vec napisala moje misljenje na pitanje Vojna vs GAK, a evo ti je i Azure napisala sve. Ja uopste ne bih ni isla u Vojnu, idi direktno na GAK, zasto gubiti vrijeme, sve ti je rekla Azure, oni haman nemaju ni inkubatora, ne daj Boze, nece ti ni trebati, ali... da ne duzim dalje. Za carape su ti zene isto pisale, ja nisam kupovala trudnicke, nego sam nosila moje grilonke, s tim da su bile isjecene sa strana hehehhe. I da, i ja sam najvise vremena provela u trudnickoj teksas suknji koju mi je prijateljica uzela u H&M MAMA - ljepota, lako obuces, svasta mozes iskombinovati, moram sada sebi kupiti slicnu ali ne trudnicku. Nadam se draga da se uskoro vidimo, i pozelila sam tvoje vesele postove, pune dobrog humora i sale! Mirnić, jesi li se vratila sa službenog, kako je sve prošlo. Juče sam ti muža vidjela u komšiluku, prepoznala sam ga sa slika! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Još i tebe ženo da vidim. Ljubi mi ćele slatke! Pošto vjerujem da nas prati naša divna forumašica Leva, ovim putem je pozdravljam i želim puno sreće! Pomazite stomačiće! PUSA!
|
|
|
|