Suzana
|
Dobro vece drage moje! Malena, bas mi je drago da si od ponedeljka na bolovanju, i kao sto sam ti vec rekla, odmaraj, spavaj, uzivaj, skupljaj snagu, ok? Ma naravno da ces i ovdje naci slatke i ne tako skupe stvarcice za svoje bebice, evo ti je Azure vec spomenule neke radnje, a i ja sam te uputila na temu na RR. Ali sto se tice Amerike, to je zemlja snova za shopping (ja nisam bila, ali znam hehe) - da vam ne pricam kakve marke su moji decki dobijali, naravno, kupljeno na snizenjima, ali za te pare ovdje bi istu stvar (kad bi bila da se kupi...) morao platiti min. 10x vise. Spominjala si brigu o prijevremenom porodjaju... Koja mama koja je bila trudna sa dvojkama nije imala tu brigu.. Sve smo draga, ali budi optmisticna pa ces aBd izgurati do samog kraja. Ja sam punih 38 sedmica hB. Irena, kad ces ti na zasluzeno bolovanje? Hajde jos malo... Spominjes 8. da te zeza, misa li joj... Eh da, to me podsjeti na moju trudnocu - vidim da nemate problema sa krvarenjem desnih? Jao, meni je to haos bio, sikljala je krv kad god bih zube prala, uzas, uzas, ali to je normalno u trudnoci i zove se lat. gingivitis gravidarum . Azure pahuljice, odmaraj i lijepo sredite sobicu. Mirna, cujemo se, ljubi cure lijepe. Kiss.