Suzana
|
Ćao cure moje drage, Nisam se stigla ranije javiti, a javiše bih voljela da sam istu noć, jer utisak je tada najsvježiji, ali Irena i ja zaglavismo i zatvorismo Palmu. Irka , hvala ti na lijepim riječima, i molim te, ne opterećavaj se sa nikakvim poklonima!!! Cure, ovo je svima par sitnica od srca i od mojih dječaka, jer mi vas najbolje razumijemo - živjele dvojke i njihove mame! Irena, super si mi, tako vesela, mila i pozitivna - sarajevski rečeno - raja . Ostani uvijek takva, hrani se zdravo, jer je to bitno za tvoju djecu (meni je sve što sam jela išlo njima, tako da su hB na kraju imali haman 3 kg!). I pozdravi senzibilnog muža hehehe. Svakako da ćemo se družiti, baš MM govorim kako je današnje vrijeme specifično.. Kada su generacije naših mama rađale blizance, bilo im je "zabremedet" upoznati drugu majku koja nosi ili ima blizance, a nas RR stvarno spaja, i to mi je super. Malena, koliko si slatka, toliko sam se prijatno iznenadila. Pravi si slatkiš od trudnice, a i ti ćeš biti super mama, vidjećeš. Drago mi je da sam te obradovala sa onim minijaturnim gegicama za naše drugove. Azure, ti si baš kao što te ženice opisaše, prava pahuljica. Čuvaj nam se pahuljo, da tvoji dječak i djevojčica što duže provedu tamo gdje im je najljepše. Pozdravi MM (kolege na poslu su se baš prijatno iznenadile kada sam im rekla da će postati tata blizanaca), a Azricu poljubi. Nevjerovatno mi je bilo kako su mi se kockice posložile i kako sam skontala ko si, kada sam išla da izaberem kolač. Cure, tu sam, javite se, ja ovako naveče fakat mogu da se družim. Odoh sada, pa se pišemo! PS: Pošaljite slike na mail!