Suzana -> RE: Razgovori o svemu po malo (9.9.2009 12:02:37)
|
A cure moje što mi vas je drago vidjeti. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Biću kratka jer imam posla... Azure, malena131, vraćate me u moju trudnoću... Sve što pišete je normalno, Azure, ti si već bila trudna pa znaš kako je ali sigurna sam da ćeš i sama reći da je drugo stanje sa dvojkama potpuno drugačije. Cure, ne znam da li će ostale ženice/duple mamice potvrditi, ja ne znam kako je sa jednom bebom, ali dvoje je zaista teško iznijeti. Ja znam da pred kraj definitivno više nisam mogla hodati. Strašno sam se brzo umarala, ma jedva nosiš taj ogromni stomak. Ali vrijedi. Samo se čuvajte i mislite na sebe i svoje bebice. Nemojte ništa raditi što ne morate i što drugi mogu. malena131, gdje radiš, nadam se da ćeš i ti ubrzo na bolovanje. Ja sam na bolovanju bila od 5. mjeseca, i kada sam jednom u 6. mjesecu došla na posao da nešto završim, sjedila sam za kompjuterom 2-3 sata, ljudi moji ja sam crkla, sve me je poslije toga boljelo, kući došla i odmah legla. mirnac, znam da si ti dugo radila, ja ti se divim... ja ne znam kako bih da sam morala... Azure, hvala ti na komplimentima za moje dječake, ma blizanci su posebni, to ćete aBd vidjeti... Moji dječaci su dva svijeta. Dvojajčani su, pa baš i ne liče (nama nikako, nekima na prvu i liče), ali oni nemaju nitijednu zajedničku osobinu, u svemu su različiti. Edi je pravi muškarčić a Mak je nježniji. Edi i danas zna tući, grebati i ujedati Makića, a i u stomaku ga je lomio sve vrijeme [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (jadni moj Makić), a Makić se sav štreca u tim trenucima, ali voli svog Edu (zove ga Eda) puno. A kad se grle, srce ti je ko Trebević. Edi je poguzicija i voli jesti sve, a Mak... jede po defaultu. Moraš ga zabavljati da bi otvarao usta, ali su obojica napredni, pojede i Mak, ali ne uživa kao Edi. Eto, toliko od mene za ovo javljanje, žurim. Čuvajte se duplice, pusa za sve majke dvojki i njihove bebe.
|
|
|
|