ElmaB -> RE: Razgovori o svemu po malo (30.8.2009 20:44:27)
|
Drage moje, evo prebacila sam postove, pa ovdje nastavite razgovor!Pozzz[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] IZVORNA PORUKA: irenaSA Evo, s obzirom da sam već dugo tragala za aktivnim forumom na kojem diskutiraju buduće " duple mama " a sve što sam našla bilo je nešto što je mnogo staro i što više niko ne posjećuje, osim, svaka čast , liste "duplih mama "odlučila sam se da otvorim ovu temu kako bi se sve ideje, brige, nedoumice, pitanja, strahovi, sreće, slabosti i radosti budućih " duplih mama " , našle na jednom mjestu / i ako ništa drugo da vidimo koliko nas ima /. Iskreno se nadam da će, kako meni, tako i svim drugim duplim mamama ova tema pomoći u što lakšem i sretnijem iščekivanju duplih bebača. Eto, valjda vas ima još! IZVORNA PORUKA: malena131 irenaSA drago mi je da si otvorila ovu novu aktivnu temu. Inja sam puno citala na ovom forumu o blizancima jer sam buduca mama isti al sve su teme bile relativno stare...Sad mozemo razmijeniti nova iskustva o nasim trudnocama, a sigurnoce nam pomoci i mame koje su se predile. zas novu temu..... IZVORNA PORUKA: malena131 U kojem si ti mjesecu trudnoce, kako podnosis trudnocu? Imas li kakvi problema? IZVORNA PORUKA: bebbe Samo da vam poželim lijepu i laku trudnoću s vašim bebama, drage duple mame! Sretno! IZVORNA PORUKA: Crazy little thing Čestitam! :) Nadam se da trudoća i porod prođu u redu! Koliko si trudna i kada je termin?? Sve najbolje ti želim!
|
|
|
|