|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
31.3.2008 14:29:14   
Anoniman
Cao trudnice, kako ste?
Dan je ekstra, ja sam svoju malu odvukla u vrtic i onda u setnju. Bila sam u onoj novoj radnji u intershopu, OVIESE, mislim da se tako zove, ima preslatkih stvari za bebice, i sto me iznenadilo ima nesto  i za djecake, a da je simpa. Znaci nije sve rozo. Danas sam zakazala kontrolu za srijedu pa cemo vidjet kako stvari stoje.
Suzi javi nam obavezno sta je s Elmom,   i pozeli joj puno srece. A ja sam tako nekako uzbudjena pred ulazak u 30. nedjelju, to mi je neki znak da je pocelo odbrojavanje, mada do toga ima jos ali eto.
A da vas probam utjesit necim, nadam se da svi imate vjeru u Boga i kome Bog da da zivi i zivice. Upoznala sam kod pedijatra zenu koja je dovela malu koja sad ima dvije godine, rodila se u 6. mjesecu sa 900 gr i spala na 660 gr, ma da je vidite kako je slatka, med medeni. Jest da je u inkubatoru provela 3 mjeseca ali je sad super. Samo mislite pozitivno i nemojte odma mislit na najgore.
Ljubim vas.

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 526
31.3.2008 14:30:29   
Anoniman
Sretno Visnja u srijedu, a Elma je na Kosevu. Koji ce te dr radit?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 527
31.3.2008 16:20:12   
Suzana
IZVORNA PORUKA: Visnja

@ Suzana: Elma je u Opcoj ili Kosevo?

Obzirom da ja idem u Opcu u srijedu (isto carski) mogle bi i da dernecimo zajedno user posted image

Cao Visnja!

Elma je na Kosevu! Necete moci derneciti hehe.
Tebi sve najbolje, puno srece, vrlo brzo ti stize tvoja zeljno ocekivana beba!
Drago mi je zbog tebe!

Svako dobro!

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 528
31.3.2008 16:46:57   
RAJA
Sretno moja Višnja držimo ti fige

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 529
31.3.2008 19:44:04   
baby
Cao trudnice

Kao sto Nasa Issa ece ko bi tipkao pored lijepog dana , upravu si i ja sam danas po citav dan setala i uzivala
Maloprije sam tek dosla kuci i evo odmah noge u kadicu sa toplom vodicom ,imam strasan problem sa oticanjem nogu i  jedini mi je to problem (ako se moze rec da je problem) u trudnoci ostalo sve ok
Issa samo uzivaj i koristi svaku sek. vremena da si ugodis

Suzi sreco moja neznam sta bih ti rekla al bih najsretnija bila da izguram do kraja bez nekih problema i da se prirodnim putem porodim , al sta je tu je s Bozijom pomocu
Kako si mi ti slusajul djecaci jesil razmisljala o imenima

pusa

Mamini bebaci:
Hamza i Imran
10.07.2008
http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=47

http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=247

(odgovor članu RAJA)
Neposredna veza do poruke: 530
31.3.2008 20:39:16   
Suzana
Hej cure!!!

Evo mene sa lijepim vijestima!!!

Elma nam se danas porodila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U 12 h su njene bebe, djecak i djevojcica dosli na ovaj svijet.
Kilaza im je 2.250 kg i 2.450 kg (vjerovatno je djecak tezi user posted image ).
Navodno su u inkubatoru, kako bi prosao taj neki krizni period.

To je sve sto znam!

Bas sam sretna zbog nje!
Stigli su nam prvi blizanci na forumu, u stvari, da budem precizna, drugi.
Sjecate se da je jos jedna Elma prije par mjeseci rodila dva sincica.
Koja je sljedeca, a Issa? Ti ili ja?

Hej primaklo se...
Samo da izguramo sto, sto duze...

Eto curke, cuvajte se pa se cujemo.

Puno pozdrava!

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 531
31.3.2008 20:57:59   
aazra
Cestitke Elmi i od mene i puno srece Visnjiuser posted image !

Visnja, jesu li ti govorili koji su doktori dobri u opcoj, osim Mašića? Cula sam da ih ima jos dobrih, ali
i onih koji su neiskusni, pa ne znam Ja sam u Skerlicevoj ne znam kada cu se prebaciti, pa da znam gdje, a i ako ostanem tamo do kraja kontam da odem u opcu u vrijeme kad je u smjeni neki bolji doktor, (ako mi bebica ne poremeti planove...)

Zna li mozda neka od vas?

Maida, i meni je cudno sto kako se priblizava termin, postajemo tuzne. Meni jos nije ni 4. mjesec, ali nekako "zalim" za onim prvim danima, kad sam tek saznala da sam trudna..user posted image

Suzana, Eminice, i ostale - velika pusica vama i bebama!

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 532
1.4.2008 8:03:23   
baby
Dobro jutro cure

Suzi hvala na lijepim vijestima bas si mi uljepsala dan
Elmi sve cestitke nek su joj zivi i zdravi lijepi i pametni kao i ona sama .user posted image user posted image user posted image user posted image
Drago mi je da je proslo sve u najboljem redu
Suzi, Issa blizivam se nek masala samo nek bude sve ok to je najbitnije puno srece vam zelim kao i ostalim trunicama
Ja evo pijem kahvu i planiram sta danas radit

Ostaj te mi u zdravlju i veselju

Ljubi vas vasa Baby

Mamini bebaci:
Hamza i Imran
10.07.2008

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 533
1.4.2008 8:38:52   
mamacurke
pozdrav svima curke i čestitke elmiuser posted image user posted image user posted image sve joj najljepše i najbolje želimo i nek joj bebači budu zdravi lijepi i sretniuser posted image
recite cure u kojem je se tjednu porodilauser posted image
puseeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 534
1.4.2008 8:46:51   
Suzana
Dobro jutro trudnice!

Baby, drago mi je da sam te obradovala, sad ce nam se poceti javljati i ostale zenice. user posted image
Priblizilo se Issi i meni, a onda ces i ti brzo hehe.
O imenima me jos nista ne pitaj, uopste muz i ja o tome ne razglabamo, Mak i Deni su imena koja su se javila kao opcija, e sad... Nista nije odluceno i vrlo je moguce da se jave potpuno drugi prijedlozi, tako da je ovo samo u prici bilo...

A Elmini blizanci ce se zvati Lana i Deni (ako nije sta u posljednji trenutak promijenila), zamisli u komsiluku blizanci a dvojici djecaka isto ime user posted image user posted image .
Posto je meni inace tesko izabrati musko ime, jer mi se malo sta svidja, a MM takodjer nema nikakvih prijedloga, mislim da ce nam biti pravo tesko...
Imas li ti vec imena za svoje djecake?

Mamacurke, Elma se porodila cini mi se sa punih 35 sedmica! Ma ono, cim je usla u 9.
7 dana je lezala u bolnici i gurali su do ulaska u 9. mjesec. Porod je bio na carski rez.

Cujemo se,

Caos

(odgovor članu mamacurke)
Neposredna veza do poruke: 535
1.4.2008 9:07:36   
baby
Suzi tesko je i meni bilo nikad nisam imala ono naj musko ime koje bih dala svom sinu

Muz je odlucio za jedno Hamza a ja za sad Alli ako se sta nepromjeni do kraja , a i nema bas nekih muskih imena , ima al da je nesto novo nesto sto nije ucestalo
A Deni je bas lijepo ime eto vidis nisam njega jos nigdje zapazila
user posted image user posted image user posted image To bi bilo super sva jarana zvana Deni obojica hiihihihuser posted image user posted image user posted image

Mamini bebaci:
Hamza i Imran
10.07.2008

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 536
1.4.2008 9:28:45   
issa
Bože dragi, nema me jedan, a već ima toliko lijepih vijesti!
Bravo Elma čestitam, nadam se da je sve prošlo bez problemauser posted image user posted image user posted image

Joj jedva čekam da se vrati kući i napiše koju riječ....UH

Suzana, da približilo se! I jedva čekam da ih vidim, mada znam da se moram pripaziti i strpiti još barem 6-7 sedmica....što se tilče kilaže beba, na predzadnjem pregledu (pisala sam već) bebe su težile 980gr i 1070gr, a mm i ja smo ovaj put očekivali oko 1400gr da će biti. Ali eto i mi smo se iznenadili kako lijepo napreduju...Uostalom vidi se i po mom stomaku, samo on buja i raste, pa dr kaže da sve ide na bebe....Kilaža bebe se dobije na osnovu BPD-a, obima stomaka, dužine bedrene kosti i svega ostalog što mjeri na pregledu....To sam pitala, ali mi nije mogao tačno reći koliko su duge, nego otprilike, na osnovu ostalih mjera, 33 cm....
osim toga, lijepa si imena izabrala...

Baby, mislila sam sa je već dogovoreno Hamza i Alli...Đe ba zapelo?!

Ja davno odlučila da će mi se kćerka zvati Uma, a za drugo će tata odlučiti. Ima prekrasna dva imena u opciji, pa bi kaže najradije dao oba. Ali ne ide, hebi gauser posted image

Ej cure moje, idem dalje....Ljubim vas sve, a posebne puse našoj Elmi i njenim anđelima Lani i Deniju

Moje šmizle su stigle 06.05.2008.

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 537
1.4.2008 10:31:34   
Anoniman
Cao cure, vidim da ste dobro sve. Drago mije i za Elmu i njene bebe. Cestitke od srca za mamu i da se sto prije vrati kuci svojoj curici sa sestrom i bratom.
Pozdrav svima.

(odgovor članu issa)
  Neposredna veza do poruke: 538
1.4.2008 14:54:21   
baby
Eto vidis moja ti Issa ovo prvo je sigurno al Alli jos nije ja se malo dvoumim , Uma je lijepo ime Javi nam za drugo cim odlucite

I ja se malo cuvam sve me neka panika hvata ispocetka sam razmisljala da mi je iguram 3 prva mjeseca pa ce kasnije biti lako sad razmisljam da mi je 7 pa cemo vidjet kad doguram do 7 bez nekih stasnih komplikacija

Pusa iz Ze za preljepi Bihac

Mamini bebaci:
Hamza i Imran
10.07.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 539
2.4.2008 13:10:24   
Sonja
drage moje mame blizanacauser posted image iako nisam trudna a i kad budem ne vjerujem da cu imati user posted image user posted image cesto citam vase objave i bas mi je slatko sve to
cestitam elmi i zelim joj brz oporavak i nadam se da ce njene user posted image user posted image biti dobro

pozdravljam i sve ostale
pusa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 540
2.4.2008 13:16:10   
Suzana
Issa,

Da, napisala si da su na tvom posljednjem pregledu bebice tezile 1730 gr i 1670 gr, a meni Dr rekla da nasi djecaci imaju mozda malo jace od 1 kg... (a cini mi se da smo isti dan bile na pregledu, prosli petak, zar ne?)
Pa me je to malo zbunilo, jer smo bukvalno u 2-3 dana, a cini mi se velika razlika...
Nadam se da cemo sto duze izgurati, tj. sto vise sedmica...
Ti si dosta toga zavrsila (krecenje i sl. :D) a mene to tek ceka.
Kako se ti osjecas, je li osjecas da je sve teze i teze?
Ja sam se recimo pocela puno brze umarati..
Juce sam bila aktivnija, i zato sam danas cijeli dan kuci, necu nigdje, a i vrijeme je varljivo :(.

Baby, ti si skoro donijela definitivnu odluku oko imena, blago tebi..
Mi jos nismo ni dokle! :D

A Issi je lako, dvije curice, a lijepih zenskih imena ima koliko hoces.

Sa Elmom se vise nisam cula, nekako, necu da je peglam, a rado bih je nazvala.
Cim budem imala neke novije informacije, podijelim ih s vama!

Svim trudnicama veliki pozdrav!!!

user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 541
2.4.2008 16:12:41   
issa
Joj Suzana, ne znam....Izgleda da su moje cure dva mala termitauser posted image
Na pretprošlom pregledu su bile oko 1 kg, ali sada su se valjda razrasle...Pitala sam ga jel to OK, a on mi je rekao da bebe njihove "dobi" imaju oko 1300-1400 gr ( taj podatak sam i ja našla), ali evo da su moje cure malo naprednije.Jednostavno puno hrane uzimaju sebi, što me ne čudi jer mi stomak zaista velik i dr procjenjuje da mi on teži barem 12 kg od 18 koliko sam se udebljala od sada....

Ma nemoj se brinuti oko toga, možda su bebe sada sitnije ( uostalom znaš da su blizanci uvijek sitniji) i u posljednjem mjesecu će na kilaži dobiti najviše. Tako obično biva...Pokušaj naći šta podataka u knjigama ili na netu...

Samo bez brige, draga moja!Ljubim te

Moje šmizle su stigle 06.05.2008.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 542
3.4.2008 14:06:08   
aazra
Evo i ja da se javim,
Cestitke jos jednom Elmi i nadam se da joj prva kcerkica nece biti ljubomorna..user posted image
Isto se nadam da joj ne pada tesko boravak u bolnici, poslije carskog se obicno malo duze lezi..

Stvarno se divim vama "duplicama"user posted image .
Mene "panika" hvata kad pomislim kako cemo preurediti stan, hocemo li stici sve pokupovati, pripremiti.. A jos da mislim na dvoje, ne znam da li bih izdrzala!
Vi to dobro podnosite, svaka cast...! Nego, znate li sta je s Eminicom, je li Visnja otisla u bolnicu? I jos nesto - nadam se da ce mi neka odgovoriti - koji su dobri doktori u opcoj, ja sam u Skerlicevoj, ali morat cu se prebaciti, pa da znam. Svi hvale Masica - znate li jos nekog da biste mi preporucile?

Ne znam ko mi je dao savjet da je jabuka dobra protiv kiseline, da li Elma ili Suzana, uglavnom pomoglo mi je pravo. Ma sta bih bez vas...user posted image !

(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 543
4.4.2008 9:19:12   
baby
Dobro jutro curice moje duplice

Ja sam juce bila na kontroli onaoj standardnoj edovnoj , nije mi radila UVZ za dvije sedmice ce
Samo su me vagali ,mjerili pritisak i propisala mi mi neke tablete za cuvanje ploda i spijecavnje ranih kontrakcija Gynipral 0,5 mg 4x1 jeli neka od vas pila te tablete , ja vam pomalo rastem stavila sam koju fotku na forum hihiih

Ljubi vas Baby

cuvaj te se

Mamini bebaci:
Hamza i Imran
10.07.2008

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 544
4.4.2008 21:56:46   
Emina*
Drage moje trudnice.....
Evo da vam se i ja javim, Azrice, hvala na pitanju za mene...
Kod mene sve je OK, bila sam u srijedu na pregledu, radio mi je CTG, i sve je u najboljem redu....
Grlic mi je ocuvan 100%, tako mi je dr rekao, rekao je da sam "u terminu"....
Ovo vrijeme je zaista katastrofa,
jos moram sada traziti malo topliju garderobicu da bih iznijela bebu iz bolnice  
Kod mene pripreme se privode kraju..... user posted image   user posted image
Sve cekam da dodje sunce, pa da onda operem djeciju odjecicu, ali sudeci po prognozama, mogla bih se i poroditi dok nama dodje lijepo vrijeme user posted image user posted image

Sta ima kod vas mile moje,
kako mi se vi drzite....??
Azrice, Suzana, Issa, Baby, Maida, i ostale bebeljuce,
ljubim vas puno, pa se javite..........

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 545
5.4.2008 1:06:15   
aazra

Ciao!

Nesto ste se "ulijenile" ovih dana.. Ja sam usla u 13. sedmicu, valjda je to 4. mjesecuser posted image , i osjecam kako
me prolazi umor, tek sada uzivam u user posted image !

Eminice, bas mi je drago da si se javila, kontala sam da nisi otisla
u bolnicu, a da nam se ne javis..user posted image . Inace, mi smo u fazi razgledanja krevetica, i mozda se necete sloziti sa mnom, ali jako mi se svidio jedan metalni. Ogradica je tanka, ali stabilna, ipak je samo za pocetak, ali svidja mi se pravo. Kod nas je mali stan pa dok bebica bude s nama mozda je i bolje da uzmemo manji, onda kad
napravimo bolji razmjestaj, vidjeti sta dalje..
Eto, da vas ne davim....
Jedna molba - znam da sam dosadna s ovim, ali eto ako moze neko da mi preporuci nekog od doktora iz "opce", moze i PP ako vam je nezgodno ovako...
Pozdrav svim "duplicama" i ostalim "debeljucama"...user posted image  Zelim vam ugodan vikend...user posted image

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 546
5.4.2008 15:30:50   
Suzana
Cao drage trudnice,

Evo se vrlo kratko javljam, a prije svega da odgovorim Baby.
Baby, ja pijem Gynipral od kako sam radila serklazu.
Indikacije za Gynipral su prije svega rane kontrakcije i sprecavanje prijevremenog porodjaja, a i poslije serklaze se pije mala doza.
Medjutim, meni je Dr rekla da nastavim piti, nisam pitala sto, jer vidim da to radi radi neke prevencije, ne daj Boze.
Medjutim, ja pijem 1 tabletu dnevno, i to pola ujutro i pola navece.
Koliko sam ja upucena, 4 tablete dnevno se piju bas u kriticnim slucajevima, a nisi spominjala da imas problema???
Takodjer, koliko sam ja u toku, Prepar, Gynipral i sl. su bas jaka terapija. Od toga lupa srce, ja sam to osjetila kada sam pila samo jednu tabletu, dok mi nije rekla da ih prepolovim..
Pa eto, da znas...

Eminice, drago mi je da si dobro, da je beba dobro i spremna da dodje na ovaj svijet. Kada ti je tacno termin, oprosti sto ne znam :D.

Aazra, dobra si, 13. sedmica a vec gledas krevetice, ja tad jos nisam ni kontala da sam trudna.
Sada sam u 30. skoro 31. i jos nisam kupila krevetice. Nemoj bona zuriti. ;)

Issa, cuvaj te termite male. heheh.

Cure, cula sam se i sa Elmom, dobro je, ali je boli rana... Materica joj je bas oslabila, pogotovo sto je i Teu rodila na carski rez. Bebice su jos uvijek u inkubatoru, a ona se ne nada izlasku prije ponedeljka.

Sad zuuuuuuuurim, idem na 2 h drug mi se zeni danas, pa svadba i to.

Caoooooooo

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 547
5.4.2008 19:38:06   
Emina*
Suzi, kakva je to svadba, kod mene sestra otisla isto na jednu svadbu user posted image  user posted image  user posted image
Suzi drago mi je sto je Elma bolje,i nadam se da ce ubrzo da bude jos bolja, i da uziva u svojim malenima.....
Meni je termin 21.aprila, izmedju 21 i 24 aprila, tako nekako, jer su mi ciklusi bili neredovni....
Nemam straha, zaista, voljela bih da i ova faza zavrsi, i da uzivam u svojoj bebani zajedno sa muzem....
Suzi, ti nama svasta nesto napisala, ali nam ne napisa kako se ti osjecas????
Vidim i ti se opustila, jel i ti govoris sve ima vremena user posted image   user posted image
Eeee, tako sam i ja, i evo dodjoh do ovdje,
ali eto priveli smo sve kraju, i sad nam jos fali samo beba user posted image

Ljubim vas punooo......
Cuvajte mi se...........

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 548
6.4.2008 14:38:22   
baby
Neznam moja ti Suzo ja koliko znam da mi je sve super al mi je isto dala radi prevencije bar tako je rekla da se spreci za nedaj boze tih ranijih kontrakcija , koliko je kod tebe mg da nije od 2 pa popola
Meni je dala 0,5 mg . Nista neznam za sedmicu i nesto mi je kontrola pa cu je pitat .
Ljepa hvala puno na savjetu mnogo si mi pomogla
Issa legendo kako si mi ti kako tvoje cujice slusajul li svoju majku jel lupkaju
Ostale trudnice ljubim vas sve

Mamini bebaci:
Hamza i Imran
10.07.2008

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 549
6.4.2008 15:50:14   
Anoniman
Cao trudnice,
Kako ste mi? Sigurno ste negdje u setnji, na suncu i uzivate. ja sam ove sedmice opet na mirovanju. Malo mi je bio povisen tlak i imala sam krvarenje dva puta. A da vam pravo kazem i godi mi malo ovog prinudnog odmora, ja sebe uvijek preforsiram i onda kuku pomagaj. Ovako sam fino 30. nedjelja i polahko, beba lupka, ja nesto citam, i ostalo sve kolko je u granicama normale. Pocela sam spremat stvari za bolnicu, stavila sam na jednu policu i rekla muzu to ti je tu, pa za ne daj Boze, jer nikad se ne zna, lahko je sve s jednog mjesta zgrnut u torbu. A onako i oni se pogube pa te sto puta nazove i pita a gdje je ovo a gdje je ono a gleda u to.
Jos nisam oprala stvari za bebicu i ispeglala, jer mi je to jos nekako rano, da ne bih morala dva puta, ovako cu sacekat.

Suzana znas li kako je Elma, pa sta joj je to bilo s maternice. Ja sam cula da je drugi carski malo komplikovaniji od prvog i za dr i za majku, na to me moja dr upozorila, i navodno je bolniji oporavak. A li eto i to prodje. Pozdravi je i nadam se da su joj bebice ok.

Pozdrav Bihacu, Zenici, Sarajevu , Tuzli i cijeloj nasoj BiH.
PUSAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby)
  Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *