Suzana
|
Dobro jutro svima, evo da se kratko javim, jer planiram danas malo izaci, pa do veceras... Issa, aBd, zajedno cemo ti i ja, kako se ti osjecas? Ja sam juce otisla prosetati do pijace da kupim pola kg spinata i dvije tri vockice (muza nisam htjela remetiti, imao je bas aktuelne utakmice juce )... Gospodja se kasno sjetila, nigdje nikoga na pijaci . Uspijem kupiti dvije tri vockice i lagano prema kuci... Prolazim pored supermarketa, i skontam da mi treba nekih sitnica za ujutro, jer nam je frizider prazan. Elem, nakupujem ja dvije kese... rasporedim tezinu... krenem prema kuci, vidim nisu bas lake... Ma eto, samo sam cekala da dodjem kuci i spustim taj teret, jer ne smijem to raditi, i onda sam se pravo uspanicila, i opteretila... Issa, koliko mogu razumjeti u Bihacu pada snijeg??? Nemoj mi reci... Pa doci ce onda i do Sarajeva! Sinoc je u SA padala nevidjena kisa, cijelo popodne, cijelu noc... Ja jedva cekam sunce, da ne moram oblaciti strample, cizme, jer mi to vec predstavlja problem... Elma ce nam jos danas pisati, a onda cemo je pozdraviti i pozeljeti joj svu srecu i sve najbolje. Ne da izgura 7 dana, nego i 2 sedmice! Nas dvije cemo svakako biti u kontaktu, a ja cu vas izvjestavati o njenom stanju. Eminice, divno sto je tvoja beba tako napredna, bice to jedan veliki djecak! A za to cekanje... Ako ima ista gore... Aazra, Baby i sve ostale trudnice, veliki pozdrav! Pusa za sve.
|