|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
19.2.2008 9:06:24   
mančica
Dobro jutro svima,
Imam jedno pitanje jeli se nekom dešavalo da u 6.sedmici trudnoće pojavi malo krvi na vešu.Molim vas za odgovor i jeste li se javljale dr. i šta je rekao?

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 326
19.2.2008 11:48:07   
ElmaB
Draga Mancice!

U svakom slucaju obavijesti svog ljekara o tome. Ali, da te utjesim, ja sam i u prvoj, ali i sada u ovoj trudnoci to imala. Kada se tako rano javi malo krvi nije problem, jer ljekari kazu da organizam u ranoj trudnoci jos uvijek ne moze da prepozna da se  radi o drugom stanju, pa ti se to pojavi kao zamjena za menstruaciju. Ipak, konslutuj se sa svojim dr.

Sretno i cuvaj se se!

Ostale trudnice veliki pozdrav!user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu mančica)
Neposredna veza do poruke: 327
19.2.2008 17:34:04   
almai
Meni je se to par  puta desilo u trudnoci i odmah sam obavijestila  ginekologa sto mi je on rekao da se moze desiti prilikom spolnog odnosa u ranoj fazi trudnoce a moze biti i nesto ozbiljnije.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 328
19.2.2008 20:03:30   
Anoniman
Cao cure, kako ste mi.
Ja sam danas malo setala, ali malo i dobro se osjecam zbog toga. Uglavnom vidim da je uglavnom situacija kod svih ok, drago mi je.
ISSA ja sam koristila faktu i super je samo se sjecam da mi je to dr dao u kombinaciji s nekim antibiotikom ali i sama krema je odlicna, probaj, mislim da ti nece nastetit.
Cao cure i cuvajte se.

(odgovor članu almai)
  Neposredna veza do poruke: 329
20.2.2008 10:17:52   
issa
Dobro jutro, cure!
Danas sam konačno malo bolje, mogu sjesti pa je i to napredak. Jučer sam cijeli dan preležala, bolovi su bili neizdrživi, cijeli sam sam preplakala. I prije sam imala problema sa hemoroidima, ali sad sam ipak u drugom stanju pa je totalno drugačije i mnogo teže. Svinjsku mast sam koristila cijelo vrijeme i ništa mi nije pomogla. Ali baš ništa. Na kraju sam nazvala dr-a i rekao mi je za Faktu mast ili čepiće. I čim sam prvi put kanilom stavila mast, malo je lakše bilo. Sinoć sam konačno spavala, a jutros je puno bolje iako se nije povuklo.

Danas sam trebala na pregled, ali me sram ići sa ovolokim hemoroidima, pa čim se povuku, a nadam se da će to biti do petka, već u subotu idem.Tako sam nestrpljiva i kad sam shvatila da neću moći na pregled na vrijeme, to me dodatno rastužilo.Tako sam čekala ovu srijedu. Ali bitno je da su bebe OK!

Suzana, oprosti ali fakat nisam vidjela post o tome kako je bilo na serklaži. Sretna sam što je sve prošlo kako treba i da si sada dobro. Samo miruj, jer znaš da će se na kraju isplatiti.

ElmaB, ne znam šta da ti kažem osim da ti uputim riječi podrške da izdržiš sve što prolaziš. Vjerujem da će ti dr reći dobre vijesti tj. da nema opasnosti. U svakom slučaju javi nam rezultate pregleda.

Ostale cure, ljubim vas

Moje šmizle su stigle 06.05.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 330
20.2.2008 10:38:25   
Suzana
Dobro jutro,

Evo da vas i ja danas pozdravim!

Issa draga, ma sve OK, nemam ti sta zamjeriti! user posted image  Rekla sam ti da su mojoj prijateljici bili gori hemoroidi nego porod, tako da te svi razumijemo, i dobro je da si bolje. Valjda se vise nece vracati! user posted image
Vjerujem da jedva cekas pregled, a Dr su navikli na 'sve i svasta' pa tako i na hemoroide. user posted image
Svakako nam se javi.

Maida, drago mi je da si i ti bolje. Zavidim ti na setnji, ja eto planiram u subotu u prvu setnju poslije serklaze, a danas cu opet malo na balkon! user posted image

Elma, kakva si danas? user posted image user posted image

Cujemo se cure,

Kiss.

(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 331
20.2.2008 11:25:29   
ElmaB
Drage moje!user posted image

Danas sam bolje, hvala Bogu!!! Nisam imala kontrakcije, ali su mi bebe danas skroz mirne. Nadam se da je to u redu, jer su se i one malo smirile. Kao sto rekoh veceras idem na Kosevo, pa sada da li ce me pregledati ili ce biti samo razgovor, vidjecemo. Najvise bih voljela da bude ljubazan, da se opet ne razocaram u dr. Prvi put kada me je porodio bio je super. Vidjecemo!!!
Issa, nema razloga da te bude sramota otici dr. sa hemeroidima. To je normalna pojava, posebno u trudnoci, a mozda je i bolje da dr. vidi pa ti da jos neki koristan savjet. Nego, htjela sam te nesto pitati. Muz mi u petak ide u Zagreb. Pa, kako ti cesto ides tamo, znas li adrese nekih prodavnica u centru Zagreba gdje se prodaje oprema za bebe? user posted image user posted image Ne mora biti Chicco i Turbo limac, jer to ima i kod nas! Ako se sjetis molim te javi mi do sutra! Unaprijed hvala!
Suzi, danas jos na balkon, a u subotu, ako Bog da, u malu setnju!

Ostale trudnice veliki pozdrav!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 332
20.2.2008 16:15:15   
Emina*
ElmaB,ako ja mogu nekako da pomognem...
Ako imas neki casopis, ja mislim da se zove "Bebe" ili "Moje dijete",
posto su ti to hr izdanja,
pa u njima ima jako puno reklama butika i trznih centara sa bebecom opremom,
pa mozes pogledati, imaju tu i adrese, pa ako imas te casopise,pogledaj u njima....
Ako nemas,sad cu ti ja pogledati kod sebe, pa da ti napisem pokoju adresu....

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 333
20.2.2008 16:18:23   
Emina*
ELMA,
evo ti ova internet adresa,
ja sam cula da u ovom centru imas jako puno stvari,
pa mozes pogledati na njihovoj stranici

www.adax.hr

A ja cu ti ako hoces poslati jos ovih adresa,
posto evo nasla sam te casopise,pa da ti napisem

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 334
20.2.2008 16:26:38   
Emina*
  • "Bebin svijet" - kompletna oprema za bebu i trudnicka oprema - Zagreb,Maksimirska 282
  • "Marks & Spencer" - Zagreb, Nova Ves 11  i  Škorpikova 34
  • "Baby media shop" - Zagreb, TC Mercatone - Gospodarska 5, TC King Cross - Jankomirwww.baby-shop.hr

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 335
21.2.2008 8:53:03   
ElmaB
Dobro jutro svima!user posted image

Eminice, hvala ti puno na ovim informacijama. Koristit ce mu sigurno!
Kao sto sam vam vec pisala sinoc sam isla na kliniku Kosevo, da vidim svog dr. Senada Murtezica. Odusevljena sam prijemom!!! Cak me je u cekaonici prepoznao. Rekao mi je da su mi bebe user posted image user posted image velike i da su dobro, hvala Boguuser posted image . On kaze da cemo se truditi da izguramo jos pet sedmica, tj. da udjem u 35. pa da me porodi. Rekao mi je da se ovaj mjesec cuvam i pijem apaurin i ujutro i navecer, zbog kontrakcija. Rekao mi je jos da ce biti carski, jer je bio i prvi, a proslo je samo tri godine, pa ne zeli da rizikujemo. Ono sto me je utjesilo je to sto mi je dao zeleno svjetlo da ga mogu pozvati na mobitel u bilo koje doba dana ili noci, u koliko ne daj Boze, dobijem bolove ili mi pukne vodenjakuser posted image . On misli da to toga nece doci jer su bebe jos visko i nema opasnosti od preranog porodjaja.
Eto, drage moje, malo me je rasteretio!!!

Kako ste mi sve vi?

Veliki pozdrav i cujemo se!user posted image user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 336
21.2.2008 15:08:12   
budućamama
Draga Elma
ovo su prekrasne vijesti. Prije svega drago mi je da si bolje i da su ti bebice dobro, kao i to da je doktor dao dosta optimističnu prognozu za vrijeme poroda. Sretno ti ostatak trudnoće, da izgurate do kraja bez ikakvih nervoza i da sve prođe u najboljem redu.
Pusa

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 337
21.2.2008 22:43:40   
issa
Elma draga, opet sam zakazala!Izvini, molim te, ali znaš da mi ovih dana nije ni do mene. Evo Eminica ti je dala neke adrese, ja imam Kikinu ( tu ću kupiti kolica). Do sada po ZG nisam kupovala opremu za bebe, pa i ne znam gdje se šta nalazi. To me tek čeka.
Drago mi je da si ohrabrena lijepim riječima i optimističnim stavom  svoga dr-a te da ti je to skrenulo misli na bolje. Tako i treba!Čuvaj se draga, a posebno bebice!

Ja sam kao malo bolje, ali još uvijek oporavak sporo teče user posted image  Na WC ne smijem ići ( a ide mi se jaaaako)user posted image , jer H će opet iskočiti pa neću na pregled otići do poroda. Možda je odluka glupa, ali tako je! Ovih dana jedem samo kašastu hranu, najviše supe. Mislim da bi se sve moglo povući najkasnije do subote, pa da u nedjelju idem na pregled. Tako sam nestrpljiva....

Idem sad malo prošvljati netom, čini mi se danima nisam. LJubim vas sve

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 338
22.2.2008 14:30:44   
ElmaB
Drage moje trudnice!user posted image

Ja sam sinoc imala uzasnu zgaravicu, pa sam cak i povracala. Nakon toga kontrakcije, a onda se bebeuser posted image user posted image  uznemirile! Standardno!user posted image Muz mi je otisao u Zagreb rano jutros, pa nista nisam spavala. Nadoknadila sam to kada mi je Tea otisla u obdaniste. I ja sam malo prosetala, ali strasno se tesko penjem uz stepenice, pa mi je mrsko bilo gdje otici. Danas idem kod roditelja sa Teom i tamo cu nociti, jer ne volim bas da sam sama sa djetetom po noci.
Eto, drage moje! Kako ste mi vi?

Pozdrav i cujemo se!user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 339
22.2.2008 14:34:42   
baby
Cao drage moje
Elma nisam se javljala dugo  citala sam tvoj post da si bolje i tvoje bebice jako mi je drago zbog toga cuvaj se odmaraj sve vise jer  je svaki dan dragocijen za bebe ljubim te
Suzi kako si ti i tvoje sam post citala i vidim da se lijepo oporavljas jsto ti zelim i u nastavku pozdrav
Issa i ostele trudnice puno pozdrava

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 340
22.2.2008 19:48:02   
baby
hej cure evo sad gledala na dnevniku.hr da je Jenifer Lopez rodila svoje blizance sinoc

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 341
23.2.2008 9:19:31   
ElmaB
Dobro jutro, darge moje!user posted image

Danas je u Sarajevu opet super vrijeme. Nadam se da je i u drugim gradovima tako. Vidjela sam da je Dzenifer rodila blizance. Mozete zamisliti kako se napatila!!!!!!!user posted image user posted image
Kakako ste mi vi? Ide li se danas sa muzevima u setnju?

Veliki pozdrav, pa se, ako Bog da, cujemo veceras!user posted image user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 342
23.2.2008 9:22:43   
Amelaa RR
Draga Elma kako si nam ti..kako bebe....ma dobro si to rekla za Jenifer da se napatila...procitala sam u novinama da je trazila veliki plazma tv,cvijece neko i da je pod potpodjen specijalnom vrstom parketa...hheheheh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma hajde moze se hoce se,nek je ona hvala Bogu donijela na svijet dvije zdrave bebe.....
Ja danas radim na nazalost nema nista dd setanja...a volila bih...pusa

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 343
23.2.2008 9:33:49   
ElmaB
Draga Amela!user posted image

Ja sam, hvala Bogu dobro, a nadam se da su i bebe! Imam klasicne probleme, tipa ne mogu spavati, bole me ledja, karlica, imam grceve i kontrakcije i sl., ali znam da to nije neki veliki problem. Ipak, posjeta dr. Murtezicu na Kosevo, koji me je porodio sa Teom, neku noc, zaista me je malo smirilo. Pa, vidjet cemo, dokle cu i kako cu. Uglavnom, bit ce te informisane o svemu!

Zao mi je sto radis, jer je vrijeme idealno!user posted image
Pozdrav i cujemo se!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 344
23.2.2008 9:43:47   
Amelaa RR
Ma hajde samo ti nemoj sikirat i vidjet ces da ce biti dobro sve,...jer covijek kada se sikira..jos teze bude..

Ma valjda ce akoBog da biti i sutra lijep dan...pa cemo setat...pusa veeelikaa

< Poruku je uredio amelaa -- 23.2.2008 9:44:42 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 345
23.2.2008 16:50:10   
Suzana
Cao cure,

Evo da vas i ja kratko pozdravim.

Ja sam danas sa MM bila vani, na suncu, zvanicno prvi put poslije serklaze :P (lazem, juce sam malo oko zgrade izasla...).
Ovo sunce mi tako prije, a vjerujem i svima vama.

Kod mene nista specijalno novo, guram kroz sedmice i kad pomislim, da sve i nije tako daleko, hmm, malo se i prepadnem. user posted image  Elma ne daj se user posted image .
Na sljedeci pregled idem pocetkom marta i naravno jedva cekam.
A trebala bih se aktivirati i oko potraznje krevetica... I ostale opreme...
Bar neki plan napraviti.

Eto, toliko, cisto da se prijavim.

Veliki pozdrav svima vama!

Pusa.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 346
23.2.2008 16:54:06   
ElmaB
Cao Suzi i ostale trudnice!

I ja sam malo setala, pa poslije toga spavala i evo sada rekoh da vidim sta se desava na forumu. Suzana, drago mi je da si malo izasla i da sve tece u najboljem redu. Iskreno, ne sekiram se sada pretjerano, jer na pojedine stvari zaista ne mogu uticati. Sta ce bit, bit ce!

Pozdrav, pa se cujemo!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 347
23.2.2008 17:17:12   
baby
Cure moje vidim da ste obadvije hvala Bogu dobro i puno vas pozdravljam , i ja sam malo bila u setnji evo sad dosla uzela slasnih jabuka pa se davim , moje bebure su masala super usla sam u 5 mjesec, stomo mi je pravo narastao ,do sad sam se samo 2 kile udebljala  kaze mi doktorica da je za sad da nemoze bit bolje , a meni user posted image  neda mia samo nesto radim po kuci setam upoznala sam dvije djevojke sa foruma iz zenice Kanu nasu koja se treba porodit i Ivonu pa se druzimo

Eto malo ukratko da vam se javim a najvise mi je drago kad vidim postove u kojima se nenalaze opisi problema

Ljubi vas Baby

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 348
23.2.2008 19:39:41   
issa
Ej cure moje, vidim da ste doro i da pozitivno razmišljate! Baš sam sretna zbog toga!
Ja sam ovih dana ko poplava!Hemoroidi se kao povlače, ali sve to sporo ide!Strahovito sam nervozna zadnjih dana, neka me depra puca, zaplačem za sekundu. Razlog su bolovi koje trpim, moje bebe koje su strašno mirne već tri dana, neodlazak na pregled na vrijeme, bol u leđima, nespavanje. Najteže od svega pao mi je neodlazak dr-u, voljela bih vidjeti bebe, dobiti potvrdu da je sve u redu, da se nisam počela otvarati...Sigurna sam da razumijete moje strahove!
Istina, lijepo je vrijeme, izađem malo prošetati ali zbog svih ovih briga, nemam volju nizašta. Zato me nema ni na forumu!Ne zamjerite mi, molim vas! Očekujem da ću u utorak moći na pregled (dr je u ponedjeljak dežurni pa ne radi privatno) i da će se H konačno povući, pa da će i moje rspoloženje nakon toga biti bolje. A sad sam fakat grozna, evo i sad bih plakala!

Idem leći malo, ljubim vas puno i čuvajte se

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 349
24.2.2008 19:46:36   
ElmaB
Drage moje, dobro vecer!user posted image

Vidim da nas je lijepo vrijeme izmamilo sve iz kuca, pa nismo stigle biti na forumu! Nadam se da ste sve dobro i zdravo, kao i vase bebeice!
Issa, da li je danas bolje raspolozenje? Kako si? Nadam se da ces uskoro ici kod ljekara i uvjeriti se da su tvoje bebe dobro! A, i hemeroidi ce uskoro biti proslost!

Suzi, Baby, Eminice i ostale buduce mamice, javite se pa da malo cavrljamo!

Pozdrav!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *