RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

Rabi -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (14.1.2012 14:51:11)

divne ste sve[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/love.gif[/image]
svaka cast[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

bebacha -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (14.1.2012 14:57:04)

Evo i mene.tak sad imam pristup internetu.
Visnja,Nunichi i de-de su napisale sve pa da se ne ponavljam.uglavnom ja sam u nekom blagom soku.cinjenica je da njima otprilke pomoc vise netreba,podigli smo ih na noge i Nunichi ce jos pomoc sto se tice liecenja i toga.
Morala smo zenu malo pritisnut i reci joj stvari otvoreno.ima par stvari koje su se krile.tome moze biti kriva Aida koja je jako naivna il njena mama.definitivno ve im puno problema napravat sto njena majka drzi sve iu svojim rukama.meni licno ima dosta nejasnoca al et.
Sreca pa sam uzela papire pregledat.
Svaka cast nasim zenama,super su se postavile.
Ja bi jos svasta napisala pa sto ono moze svako citat necu. 
definitivno mislim da se prikupljeni novac treba usmjerit nekom drugom.ona sad imaju sasvim dovoljno,a dalje nek se bore

bebacha -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (14.1.2012 15:05:24)

Uuglavnom ova pomoc im je bila potrebna,dobili su i mi idemo dalje.

evo i par slika 

[img]http://www4.slikomat.com/11/0114/fgv-SAM-19.jpg[/img] 

[img]http://www4.slikomat.com/11/0114/l8-SAM-19.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0114/a57-SAM-19.jpg[/img]

bebacha -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (14.1.2012 15:06:15)

Maleni je ko lutkica.nevjerovatno vesela beba i maza mala.
al definitivno ima veliki problema

Hanady RR -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 17:21:28)

drage moje neka ste nama tigle...
neka ste za boijom pomoći sve obavile...

Hvala vam od srca[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

malenaa -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 17:35:18)

jeste li vidjele jucer u avazu velka stranica ispisana o onoj porodici sa cini mi se 4-ero djece... na rubu egzistencije. nemam trenutno avaz da procitam prezime i detalje. ali znam da djeca slatkis ne znaju sta je???? jedno je bolesno... niko ne radi.
pa eto...moglo se njima nesto pomoci? sta mislite?

bebacha -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 17:41:19)

ja sam vidjela tu.mozda ima nesto i na Avazovoj stranici o tome

taurus -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 17:48:24)

IZVORNA PORUKA: malenaa

jeste li vidjele jucer u avazu velka stranica ispisana o onoj porodici sa cini mi se 4-ero djece... na rubu egzistencije. nemam trenutno avaz da procitam prezime i detalje. ali znam da djeca slatkis ne znaju sta je???? jedno je bolesno... niko ne radi.

evo nađoh i ja jučerašnji avaz...imaju 5 djece, žive u kući na osami(kuća nije njihova), najstarije dijete ide u školu u mjedenicu jer je kao beba prebolovao meningitis, kćerka od 15 godina ide u srednju školu pješke jer nema mjesečnu kartu i prelazi 6 km u jednom pravcu
najmlađi dječak ime 17 mjeseci
nemaju vode u kući
[sm=smiley19.gif]

bebacha -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 17:51:01)

Taurus gdje zive[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
imas pp

malenaa -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 17:53:55)

eto nazalost imaju sve uslove da im pomognemo :((((((( zaista se vidi dai m treba... i da bi jedva docekali nesto dobiti pa i slatkis :((((( suze same idu od pomisli...
jeste li za da ih kontaktiramo i odemo???
ja bih se prva prijavila da im odem :))

Meri29 -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 18:01:19)

I mi u TZ spremamo druzenje sutra da skupimo sta mozemo, bas mi je drago da ste bile

bebacha -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 18:03:27)

Meri mozda da to usmjerit nekom drugom[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
to je samo moje misljenje

Meri29 -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 18:06:37)

ovdje uglavnom spremaju djeciju kozmetiku, garderobicu, obuce, ako ko sta ima za sestricu i novcano koliko ko moze. Takav je plan, sutra cemo znati vise. A eto vi ste bile... ako ne treba novac kontam garderoba nije naodmet ili i toga vec ima previse. Jer svio mahom skupljaju za narednih par mjeseci velicine

mamine oci -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 18:10:28)

temu sam ja otvorila jos juce ali nazalost nije bila toliko posecivana ;)

Nunichi -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 18:27:48)

Upravo me zvala Aidina mama, da javi da odmah u ponedjeljak dolaze da izmire onaj racun za bolnicu. Pa pitaju mogu li s njima...eto da znate, krenulo je onako kako smo ih nasavjetovale.

bebacha -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 18:32:30)

Nunichi prepale se zene[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Al opet mama zvala[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
drago mi je da su skontale da im zelimo dobro i da hoce konacno to sve sredit.

tekja -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 19:28:52)

De_de, mama2009, bebacha, Nunichi[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Mehmed je meden, nadam se i zelim da mu zivot bude mnooogo bolji nego proteklih 8 mjeseci[sm=smiley13.gif]

de_de -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 21:14:28)

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Upravo me zvala Aidina mama, da javi da odmah u ponedjeljak dolaze da izmire onaj racun za bolnicu. Pa pitaju mogu li s njima...eto da znate, krenulo je onako kako smo ih nasavjetovale.

ma prepale se one Mame2009, kao lavica je bila; trebale smo snimiti. Malo sale.
Drago mi je sto su se pokrenule. One su izmedju ostalog bile neupucene i prestrasene.

de_de -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 21:17:57)

IZVORNA PORUKA: Meri29

ovdje uglavnom spremaju djeciju kozmetiku, garderobicu, obuce, ako ko sta ima za sestricu i novcano koliko ko moze. Takav je plan, sutra cemo znati vise. A eto vi ste bile... ako ne treba novac kontam garderoba nije naodmet ili i toga vec ima previse. Jer svio mahom skupljaju za narednih par mjeseci velicine

Meri a sta mislis to sto skupljate da namijenite ovoj drugoj porodici, jer smo mi danas odnijele odjece, pelena i kozmetike za slijedecih 6 mjeseci, a ja mislim da su isto toliko dobili i od drugih ljudi:)

malenaa -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 21:21:01)

slazem se!!! potpisujem...

IZVORNA PORUKA: de_de

IZVORNA PORUKA: Meri29

Meri a sta mislis to sto skupljate da namijenite ovoj drugoj porodici, jer smo mi danas odnijele odjece, pelena i kozmetike za slijedecih 6 mjeseci, a ja mislim da su isto toliko dobili i od drugih ljudi:)

lepetetka -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 22:16:15)

IZVORNA PORUKA: taurus

evo nađoh i ja jučerašnji avaz...imaju 5 djece, žive u kući na osami(kuća nije njihova), najstarije dijete ide u školu u mjedenicu jer je kao beba prebolovao meningitis, kćerka od 15 godina ide u srednju školu pješke jer nema mjesečnu kartu i prelazi 6 km u jednom pravcu
nemaju vode u kući
[sm=smiley19.gif]

I ja sam ovo čitala i rasplakala se kada sam pročitala da su željna slatkiša i igrački [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Meni se čokolade smucaju po stolu povazdan, nekad ga ganjam da pojede [sm=smiley19.gif] Zaista bi ih bilo lijepo malo obradovati, pa bar tim sitnicama koje njima puuuuuuno znače, nažalost...

Medić* -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 22:19:36)

IZVORNA PORUKA: lepetetka

nemaju vode u kući
[sm=smiley19.gif]

I ja sam ovo čitala i rasplakala se kada sam pročitala da su željna slatkiša i igrački [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Meni se čokolade smucaju po stolu povazdan, nekad ga ganjam da pojede [sm=smiley19.gif] Zaista bi ih bilo lijepo malo obradovati, pa bar tim sitnicama koje njima puuuuuuno znače, nažalost...

Mamine oci je otvorila temu sevap je pomoci bas o ovoj djecici, mene naprosto srce zaboli kada vidim kako djeca zive i cega su zeeljna :(

Cickolini -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 22:22:13)

Svaka cast zene. Super ste mi. Ma nema nas na dunjaluku. Mi bi smo trebali organizovati pravu RR humanitarnu organizaciju. Eto Visnji prijedlog [sm=smiley4.gif]

Jos jednom svaka cast [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Svaki put oplacem od srece jer sam imala priliku da ucestvujem u necem ovako plemenitom

lepetetka -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 22:23:20)

Divna je ovo akcija bila, hvala ženama koje su išle u posjetu ovoj porodici, pomoć im je trebala pogotovo malom Mehmedu..dobio je svašta... i srca su im sigurno puna... hvala svim ženama koje su učestvovale na bilo koji način, dijaspori koja se potrudila, mamama koje su prosljeđivale stvari-malenaa je vozila i od onih koji nisu mogli ići na kaficu, čini mi se i selebriti, bilo je to nekako divno uvezano i cilj se ostvario...
Hvala Višnji na zdravom razumu pa je dio novca ostavila, jer sad zasad je porodica dobila koliko toliko dovoljnu pomoć,i od RR a eto i od drugih dragih insana, a ima sigurno onih kojima je potrebnija u ovom momentu..

mamine oci -> RE: Pomozimo malenom dje�aku Mehmedu (14.1.2012 22:23:56)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: lepetetka

nemaju vode u kući
[sm=smiley19.gif]

I ja sam ovo čitala i rasplakala se kada sam pročitala da su željna slatkiša i igrački [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Meni se čokolade smucaju po stolu povazdan, nekad ga ganjam da pojede [sm=smiley19.gif] Zaista bi ih bilo lijepo malo obradovati, pa bar tim sitnicama koje njima puuuuuuno znače, nažalost...

Mamine oci je otvorila temu sevap je pomoci bas o ovoj djecici, mene naprosto srce zaboli kada vidim kako djeca zive i cega su zeeljna :(

pisala sam ja medic i ovdje ali niko nije video post;) tema vec postoji ko je voljan moze se odazvati[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 25 [26] 27   Sljedeća stranica >   >>