Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
A ovo da neko, nesto mulja....ma ne znam, ne zelim da ulazim u to zalosno i nevjerovatno da je neka majka ne odgovorna prema svom BOLESNOM djetetu Mozda se iza svega nesto krije Ko zna!? ne treba donositi zakljucke na prvu... Mislim da je Visnja pametno postupila!!! Barem da ove nase zenice koje idu tamo, uspiju sa ovom zenom otvoreno popricati mozda se ipak neke kockice sloze Bravo jos jednom
Djevojke, ja sam zainteresovana da idem sutra isto, naravno ako moze i ukoliko se uspijemo uskladiti s vremenom. Ako ne onda mi javite kome mogu odnijeti nesto za bebicu da pripremim.
Djana sva cast ja samo apelujem da se sve dobro istrazi a u to nesumnjam.nase zene ce to sve sutra vidjet.ja imam par prijedloga,odnosno imam neke sumnje al zbog polemike il bilo cega sto moze biti zbog toga ja cu to sutra prenijet ovim zenama da vidim dali se slazu
I ja sam upoznata sa ovim sto Djana prica, a takodje znam da je pokrenuto jos najmanje 3 akcije za prikupljanje novca (Koksara, igraonica Djecija radost i uopste putem FB), tako da ce se sigurno, samo u Lukavcu skupiti potreban iznos novca da se plate troskovi bolnice, tako da sam i ja za ideju da joj sutra damo dio novca, a za ostalo ili da joj dajemo mjesecno odredjeni iznos ili da joj kupujemo potrebne namirnice. E sto sam jos zaboravila reci sinoc, mala joj nosi broj obuce 29, a ona 38-39. To mi je rekla njena majka (kao de donesite njoj obuce i odjece, slaba je sa tim); moze biti kada ju je muz otjerao da nije smjela ponijeti odjecu, ne znam, samo nagadjam. Ja cu takodje sutra ponijeti jos 20 KM i ako uspijem naci kakve cizme za malu i mamu, i naravno jos odjece za malog. Ne znam da li je ko donio flasica, ako nije da ja odem to kupiti.
Svaka vam cast zene, da su svi ovoliko slozni bilo bi i za mnogu drugu djecu, kojoj je pomoc potrebna drugacije, nemam rijeci citam vase postove i jezim se Ja sam rekla potraziti inhalator medjutim "dobio je noge", ali pamet u glavu kad mi neko sljedeci put nesto zatrazi da posudim.. Ja sam zaista planirala doci ali najavili mi se gosti koje sam vec nekoliko puta odgadjala jer sam imala obaveza, tako da zao mi je sto nisam bila u prilici da ucestvujem u ovoj divnoj akciji i da upoznam barem neke zenice sa foruma, u svakom slucaju pratiti cu sta sljedece planirate da mogu uskociti, jos jednom svaka cast mamite
Djevojke, ja sam zainteresovana da idem sutra isto, naravno ako moze i ukoliko se uspijemo uskladiti s vremenom. Ako ne onda mi javite kome mogu odnijeti nesto za bebicu da pripremim.
Ako si iz Lukavca mozes ici sa mnom ili do mene donijeti stvari, javit cu ti adresu na PP
ja imam nesto skupljeni para,od prijeteljice,i forumasica jedna je uplatila.sta cu sad s tim.dali dati njoj il
Ne znam stvarno, ako je mama2009 rekla ponijeti 120 KM, ja cu dati jos 20 KM i od tebe 10, pa da joj damo 150, a da ostatak predamo mama2009 ili RR, za slijedece mjesece. Mimikimi, super, hajd ja cu kupit onda jos jednu flasicu i ponijeti keninu torbicu za flasice.
Jesam iz Lukavca sam. Kada mislite ici, mislim oko koliko sati da vidim mogu li organizovati cuvanje bebace u to vrijeme, ako ne uspijem onda makar da kupim sto sta i donesem ti da ti poneses kada krenes....
I ja sam upoznata sa ovim sto Djana prica, a takodje znam da je pokrenuto jos najmanje 3 akcije za prikupljanje novca (Koksara, igraonica Djecija radost i uopste putem FB), tako da ce se sigurno, samo u Lukavcu skupiti potreban iznos novca da se plate troskovi bolnice, tako da sam i ja za ideju da joj sutra damo dio novca, a za ostalo ili da joj dajemo mjesecno odredjeni iznos ili da joj kupujemo potrebne namirnice. E sto sam jos zaboravila reci sinoc, mala joj nosi broj obuce 29, a ona 38-39. To mi je rekla njena majka (kao de donesite njoj obuce i odjece, slaba je sa tim); moze biti kada ju je muz otjerao da nije smjela ponijeti odjecu, ne znam, samo nagadjam. Ja cu takodje sutra ponijeti jos 20 KM i ako uspijem naci kakve cizme za malu i mamu, i naravno jos odjece za malog. Ne znam da li je ko donio flasica, ako nije da ja odem to kupiti.
Ja sam poslala, halal bilo, za malenu cizme u odlicnom stanju br. 30(Primo), cipele za proljece i baletanke isto br. 30(Primo i Zara).
bebaca posalji mi br tel na pp da se dogovorimo, Emir produzio na poslu
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
ono sto bih ja voljela da znam je da li ce sa prikupljenim novcem od drugih donacija biti uplacena bolnica.... ja cu kontaktirati i bolnicu za izvjesno vriejme da mi to mogu potvrditi... ja sam danas dobila odlican prjedlog a to je da mi od naseg novca direkto platimo bolnicu .... da novac ne dajemo na ruke... na zalost vec imam neke dojave pa se najiskrenije plasim da novac koji ona dobije sa raznih strana ona nece iskoristiti za placanje tog velikog racuna...
trebam informaciju u kojoj bolnici je lezala kako bih mogla stupiti u kontakt s njima...
ja koliko znam Djana je rekla da je naden covjek koji ce platit taj dug a slazem se da njoj netreba davat puno novca.ja bi trebala imat ujutru kod sebe 60KM.sta da radim s tim
Iman sve cemo to provjerit. jer ona spominje i upalu pluca,vjerovatno si i bilo u bolnici i zbog tpga.AAlen i ja smo takode bili na istom odjeljenju i znam kako se krecu stvari. nasa Nunichi je zaposlena gore tako je upucena u sve. nadam se da cemo sve razjasnit sutra
Ja cu pocetkom naredne sedmice saznati jos informacija... A posebno me zanima da li neko moze provjeriti da li njena kcerka zivi s njom.... Ja sam prije 15 minuta dobia info da ne zivi... pitam se gdje ce otici sve sto smo poslali za curicu?
bilo kakvo placenje cemo do daljeng stopirati
< Poruku je uredio Visnja RR -- 13.1.2012 17:02:51 >
Ja cu pocetkom naredne sedmice saznati jos informacija... A posebno me zanima da li neko moze provjeriti da li njena kcerka zivi s njom....Ja sam prije 15 minuta dobia info da ne zivi...
joj Bože... ovo je baš teška situacija...