RE: Danas sam tužna :( (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

hatepsut -> RE: Danas sam tužna :( (30.3.2012 20:28:20)

IZVORNA PORUKA: riba78

beskrajno sam tužna danas ,zato što svaki moj pokušaj da [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image] završava potpuno isto ,kao preslikano od prošlog puta [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Postupak u MB od koga sam očekivala ,mnogo nadala se previše je završio isto kao i prethodni ,već sedmi dan od transfera crvene kapi na vešu ,naravno jasno, mi je da je iščekivanje gotovo ,da smo ponovo na početku [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] ti si zena zmaj ! Od srca ti zelim da se uskoro svega ovog samo sjecas i citas u pauzi dok tvoj beboni bude pajkio [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

zumbulcica -> RE: Danas sam tužna :( (31.3.2012 19:58:25)

tuzna sam zato sto je moj covo u bolnici,zato sto mi puno nedostaje,zato sto smo ja i nasa bebana prvi put bez njega[sm=smiley19.gif].
Molim te Allahu da sto prije dodje kuci i da sa njegovim srcem bude sve u redu.Amin

Honey3 -> RE: Danas sam tužna :( (31.3.2012 20:03:59)

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

tuzna sam zato sto je moj covo u bolnici,zato sto mi puno nedostaje,zato sto smo ja i nasa bebana prvi put bez njega[sm=smiley19.gif].
Molim te Allahu da sto prije dodje kuci i da sa njegovim srcem bude sve u redu.Amin

Amin[sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Danas sam tužna :( (31.3.2012 20:12:48)

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Amin

Hannan -> RE: Danas sam tužna :( (1.4.2012 3:15:23)

Nemam vremena da trazim pogodniju temu, mlim moderatore da otkljucaju temu :
http://www.ringeraja.ba/forum/m_504045/mpage_3/key_/tm.htm#591069
Auto mi je ukradeno...nisam tuzna, Allah najbolje zna zasto, ali da vidim sta mozemo uraditi. Sarajevo, Tranzit, Pasat...kud traziti, sta, kako?
Dosli smo u goste, u pola sata samo vidjeli da nije na prakingu...

R&T@ -> RE: Danas sam tužna :( (1.4.2012 12:49:54)

Hannan, ima li ikakvih vijesti?

Hannan -> RE: Danas sam tužna :( (1.4.2012 14:46:57)

Nista jos

Dida79 -> RE: Danas sam tužna :( (1.4.2012 15:22:32)

Sve mi se skupilo[sm=smiley13.gif]

Hanady RR -> RE: Danas sam tužna :( (1.4.2012 15:33:11)

pretužna...[sm=smiley19.gif]
i boli...
i gledam u svoju djecu i plačem...
prije nekoliko minuta su obe uz mene i supruga poručile sa dječaka kojega nisu upoznale....
Gledam ih podigle rukice, mlađa ne zna ni poručiti kako treba..al šuti i čeka da ja završim...vidi važno je....

Nema tih riječi koje više mogu dočarati što zamišljam i pred očima sada vidim...steže me u grudima, samo da Sonja dobro bude, da starijeg sina na put izvede....[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

jasmin -> RE: Danas sam tužna :( (1.4.2012 15:36:41)

IZVORNA PORUKA: Hannan

Nemam vremena da trazim pogodniju temu, mlim moderatore da otkljucaju temu :
http://www.ringeraja.ba/forum/m_504045/mpage_3/key_/tm.htm#591069
Auto mi je ukradeno...nisam tuzna, Allah najbolje zna zasto, ali da vidim sta mozemo uraditi. Sarajevo, Tranzit, Pasat...kud traziti, sta, kako?
Dosli smo u goste, u pola sata samo vidjeli da nije na prakingu...

Draga moja :(.A svasta.....

SREĆNA -> RE: Danas sam tužna :( (1.4.2012 16:43:48)

Riječ tužna je pre pre mala da se njom opiše osjećaj koji se zove tuga, žalost, jad, šta sve moramo da podnesemo Bože zašto, daj nam neki znak, pripremi nas , zar je ovo život, zar ne može malo bezbolnije da se živi, nema više kud da stene, nema više prostora za tugu, nema Bože smiluj se Sonji,Klemzi, Mirkici, Enči, meni svimma onima kojima si uzeo male bebice, svima čija su srca uplakana do kraja života, pomozi nam Bože da krenemo dalje, pomozi Sonji da izdrži, daj joj snage, Bože preteško je ovo što nam zadaješ, znam da volja je Tvoja, ali Bože smiluj nam se, pa mi smo samo žene, krhka bića, srce nam je najveće oružje, Bože izliječi ga , previše je patnje.

Pingvina -> RE: Danas sam tužna :( (1.4.2012 17:53:52)

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Riječ tužna je pre pre mala da se njom opiše osjećaj koji se zove tuga, žalost, jad, šta sve moramo da podnesemo Bože zašto, daj nam neki znak, pripremi nas , zar je ovo život, zar ne može malo bezbolnije da se živi, nema više kud da stene, nema više prostora za tugu, nema Bože smiluj se Sonji,Klemzi, Mirkici, Enči, meni svimma onima kojima si uzeo male bebice, svima čija su srca uplakana do kraja života, pomozi nam Bože da krenemo dalje, pomozi Sonji da izdrži, daj joj snage, Bože preteško je ovo što nam zadaješ, znam da volja je Tvoja, ali Bože smiluj nam se, pa mi smo samo žene, krhka bića, srce nam je najveće oružje, Bože izliječi ga , previše je patnje.

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]Amin!!!

Hannan -> RE: Danas sam tužna :( (1.4.2012 20:57:37)

IZVORNA PORUKA: Pingvina

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]Amin!!!

Amin

Boze mili podaj snage i sabura nasoj Sonji...cijeli dan mi je u mislima, kad god pogledam svoje dijete na nju pomislim, Boze dragi, cuvaj joj starijeg sina, neka joj on bude razgala u vim teskim danima.

Samo da vam javim stigli smo kuci, niko nas nije zvao za auto, nikakvih vijesti nema...

taze_mlada -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2012 10:21:30)

IZVORNA PORUKA: Emmy

taze_mlada jesi li bila na kontroli kod dr? Nadam se da je sve OK. Oprosti moda nisam dobro shvatila, o narednom petku je ipak rije? elim ti sreu i drim fige da sve bude u najboljem redu[sm=bravo.gif]

svi nalazi koje mi je dr rekao da uradim su gotovi, narucila sam se sad u srijedu, pa cemo vidjeti kakvo je stanje i sta ce dr reci... ja kao laik vidim da je jedan los nalaz (AFP protein) a ostalo je ok, (izuzev CMV-a ali dio tog nalaza je znak da sam davno neku infekciju prebolovala)...

hvala sto pitas[sm=smiley31.gif]

Emmy -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2012 10:30:59)

IZVORNA PORUKA: taze_mlada

taze_mlada jesi li bila na kontroli kod dr? Nadam se da je sve OK. Oprosti moda nisam dobro shvatila, o narednom petku je ipak rije? elim ti sreu i drim fige da sve bude u najboljem redu[sm=bravo.gif]

svi nalazi koje mi je dr rekao da uradim su gotovi, narucila sam se sad u srijedu, pa cemo vidjeti kakvo je stanje i sta ce dr reci... ja kao laik vidim da je jedan los nalaz (AFP protein) a ostalo je ok, (izuzev CMV-a ali dio tog nalaza je znak da sam davno neku infekciju prebolovala)...

Je li povećan ili umanjen AFP protein? I koliko odstupa? Iskreno se nadam da će biti sve OK.

Lady26 -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2012 10:36:00)

IZVORNA PORUKA: Hannan

Nista jos

Jako mi je zao, ali tesko da cete naci auto, nazalost...ili ce vas mozda neko kontaktirati i traziti novac za povrat auta....

mala_sa -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2012 10:46:34)

Hannan znam kako ti je, nama su ukrali ispod prozora od spavace sobe, jos mm i ja spavali u toj sobi; i nista culi nismo. Nas niko nikad nazvao nije, niti smo uspjeli naci ikakav trag, a bilo je u decembru 2010god.

Blue rose RR -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2012 11:07:00)

Nadam se da su krađe prijavljene policiji?!

mala_sa -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2012 11:10:58)

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Mi odmah to jutro, i inspektor nam kad smo davali izjavu kaze: "Iskreno, nemojte se previse nadati, pola policije je u ovome, i vrlo tesko ce se bilo sta saznati." Vijet je prosla par puta na radiostanici, i to je sve [sm=smiley13.gif]

Blue rose RR -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2012 11:14:42)

IZVORNA PORUKA: mala_sa

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Mi odmah to jutro, i inspektor nam kad smo davali izjavu kaze: "Iskreno, nemojte se previse nadati, pola policije je u ovome, i vrlo tesko ce se bilo sta saznati." Vijet je prosla par puta na radiostanici, i to je sve [sm=smiley13.gif]

Drugi put uzmi njegovo ime i  prezime i lijepo ga prijavi unutrašnjoj kontroli, pa nek onda da imena kolega za koje je tako nešto rekao.
Fuj - koja stoka.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Podaci vašeg vozila se sigurno nalaze u bazi ukradenih vozila u BIH i Interpol-u, tako da sam ubijeđena da će isto kad-tad biti pronađeno.

Kod nas u BIH je dobra stvar da svako auto prilikom registracije prolazi kontrolu kroz gore navedene baze, i ne može se desiti da neko registruje vozilo koje je/bilo ukradeno.

SREĆNA -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2012 11:24:28)

Eh moja Blu rose nažalost, mogu oni sve i ti to dobro znaš, vozit, registrovat, prekucat, ma sve što požele.
Meni je inspektor kada su mi stan obili i ukrali nov novcijat računar, koji je bio oko 3,500 km.kad sam mu ponudila zapiše specifikaciju i osobine računara, kaže ma nema potrebe ionako se nikad neće naći, reko fala kolega baš ste me obradovali niste trebali ni dolaziti na uviđaj, čemu onda ovo sve.Ali šta ćemo, tako nam je kako nam je.Pa su mi auto ukrali, isto inspektor kaže obiđite parkinge, ja da obilazim, a šta će te vi raditi, sjediti za računarom igrat igrice, ma žalosno, ali opet sam obišla Sarajevo uzduž i poprjeko pa nikad ništa, kažu ne traži , već je izrezan negdje za dijelove.Žalosno, nemam šta drugo da kažem.

Blue rose RR -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2012 11:30:02)

Znam da mogu, znam da mogu pokušati, ali znam i daće nekad pasti.Ljuti me činjenica da jedna zaštitnik građana takvu glupost izvali, i ostane raditi.Ljuti me što zbog takvog jednog škarta, svi su isti, ljuti me i to što je narod indiferantan.

Nemoj da se čuje od mene, jbg može mi trebat :(

I meni se desilo slično kad su mi ljetos skinuli i odnijeli sve gume sa felgama. Ganjala u PU delegata da uzme od muža izjavu i silovao se poslije heftu.
Ali nisma mu ostala dužna - i dan danas me zaobilazi u širokom luku.
A što je najgore - prije sam ja njemu zatrebala nego on meni.

mala_sa -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2012 12:03:52)

Blue rose mozda bi mi nesto vise i uradili, ali nazalost to se desilo u petak, a u ponedjeljak je mm morao na posao. Mi smo trebali za Francusku krenuti u subotu ujutro, i najvise smo se pozabavili povratkom nazad. Auto je bilo kasko osigurano, i medjunarodna potraga za njim je trajala 2 mjeseca; medjutim, nigdje nista nisu pronasli. I nakon istrage, nama je isplacena suma u vrijednost automobila.

Sto se tice izjave policajca, to nam je rekao sef policijske uprave, znaci ne onaj policajac koji dodje na uvidjaj.

taze_mlada -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2012 15:07:24)

Je li povećan ili umanjen AFP protein? I koliko odstupa? Iskreno se nadam da će biti sve OK.

povecan, radjen zasebno (dakle ne u tripl) i nesto oko 120 ( ne mogu se sad sjetiti koje su granice) ali kad sam dr poslala nalaz rekao je da to nije dobar znak.....sta god mu to znacilo....

Emmy -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2012 16:27:32)

povecan, radjen zasebno (dakle ne u tripl) i nesto oko 120 ( ne mogu se sad sjetiti koje su granice) ali kad sam dr poslala nalaz rekao je da to nije dobar znak.....sta god mu to znacilo....

Ja sam malo čitala o tom afp testu i kažu da to nije savršen test. Čak ni amniocenteza nije savršen test, ali je blizu savršenog. Navodno da je pouzdanost 80% i da je taj test često lažno pozitivan i da se i nakon loših nalaza uglavnom rode zdrave bebice. Kažu da je ovo jedan od testova za koji se slobodno može reći da gdje ima dima ne znači da ima i vatre. Moj ti je savjet da tražiš najmanje tri mišljenja i detaljan uzv screening sa najsavremenijom opremom. Ne mogu ni zamisliti kroz šta prolaziš, a iskreno se nadam da će u srijedu biti preobrat situacije i da je sve u redu sa bebicom[sm=smiley1.gif].

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>