Rabi -> RE: Danas sam tužna :( (22.3.2012 11:32:54)
|
IZVORNA PORUKA: taze_mlada tuzna sam jos od ponedjeljka jer sam na UZV saznala da nije sve ok sa bebom, ulazim u 7.mjesec, i sad sam u iscekivanju nalaza a vec je jedna bio i dr kaze nije dobar znak... pocinjem se miriti da cu morati na prekid trudnoce a tesko je.... vjernica nisam pa da mi bude "lakse" iako nikome ne bi bilo lako.... najgore mi je kad me neko pita kako sam, kako beba i ja moram da lazem da je sve ok...... Eh draga moja, zao mi je sto prolazis kroz ovo! ja sam nedavno procitala jednu jako potresnu pricu jedne majke koja je dobila tako neku dijagnozu sa svoju majusnu bebicu[sm=smiley13.gif] PA sam se sva potresla[sm=smiley19.gif] Potrazi jos neko misljenje, jer oni znaju da pogrijese! Ja imam jedan primjer iz svoje okoline, gdje su bebici u 6. mjesecu (trudnoce) ustanovili veeeeeliki tumor. Da bi zenu porodili, a dijete zivilo, zivilo i zivilo....i dan danas zivi hvala dragom Bogu! Tu cistu su mu uklonili, mada su i tu vrdali, nece-hoce! Na kraju, izmjestanjem cista je uklonjena negdje vani, ali je djecak veeeeliki borac! I ovo je znak da je sve u Bozijim rukama! Na tebi je sve da odlucis, ja ti zelim sve najbolje i da se nikom ne desi ni slicno....ma ni da dodje u bilo kakvo iskusenje primanja losih informacija po pitanju svoje djece! Da Bog da da to sve bude dobro!
|
|
|
|