nevenkagaragic -> RE: Optuznica KCU Koševo (10.7.2009 21:03:37)
|
Dobra vece svima! Slucajno nabasah na stranicu trazeci nesto o sudiji. Nazalost, Gordana i ja smo se upoznale upravo preko interneta i naseg pisanja o tragedijama koje su nas pogodile. Podrzavam je i zelim da izdrzi do kraja, a kraj mora biti PRAVEDAN. Pravda za Cecu, pravda za Denisa, pravda za sve ostecene na bilo koji nacin, svakako ce doci, samo treba biti strpljiv, strpljiv... i nadati se, jer nada poslednja umire. Ah, da nije nade, zivot ne bi imao smisla. Gledala sam u 17 h na FTV "Federacija danas" i dnevnik u 19,30, a cula sam se i sa Gordanom neposredno po zavrsetku sudjenja. Moje licno misljenje koje sam o sudiji Slobodanu Nastic vec stekla (blag je), jeste da je jedva docekao da prebaci "vruc krompir" nekom drugom. Mozda gresim, ali u BiH je "dr" pripadnik zasticene vrste, tako da i tuzioci i sudije nerado ucestvuju u tim procesima. Svakako i advokati, znam iz licnog iskustva (ni jedan u Tuzli ne prihvata da me zastupa u tuzbi protiv UKC-a). Ipak, mislim da je dobro sto ce Kantonalni sud odlucivati o "doktorki smrt" Amili Cvijetic-Koldzo. U poslednje vreme se sarajevske pravosudne institucije trude (pod pritiskom javnosti - medija) i cini mi se da su se gotovo probudili iz dubokog sna. Bez obzira na eventualno ponavljanje iskaza i kompetne procedure, Gordana ce sve to izdrzati, uverena sam, a svakako se slazem sa jednim komentarom na njenom blogu da bi njena sestrica Ceca bila vrlo, vrlo ponosna na takvu sestru. Drzim joj fige i dalje i sve vas toplo pozdravljam. P.S. Mozda ovo nije forum za mene, ali svakako cu ga preporuciti mladjim kolegicama i buducoj zenici mog Igora. Jednostavno nisan izdrzala da se ne javim.
|
|
|
|