magnolijaa -> RE: Visok prolaktin (PRL) (14.9.2009 23:11:24)
|
Dancy i ostale evo nakon duzeg vremena da sejavim... Necu reci da doktore u Bosni smatram nesposobnima ali dok dr.Gnjidic ne kaze svoje misljenje nikome ne vjerujem. Mislim svaka cast svakome ali Gnjidic je Gnjidic :) Sestra je da se ne urekne super. Isla je na kontrolu kod kod njega nakon 6 mj. od operacije... Bojala sam se je li sve u redu, jer nekad se desi da tumor nije operiran kako treba (ili da ga ostane) . Ali slusajuci sve price o dr. Gnjidicu niti jednom nisam sumnjala da je sister u losim rukama. Iskreno, vise bih se sekirala da je operaciju radila u Bosni jer Gnjidic ima sigurno 2 operacije tumora dnevno i nije bas da nema prakse a koliko ih se obavi u Bosni? Vratimo se kontroli... Zezao je da ne treba gledati nalaze, da vidi po njoj i njenom dijabetesu kako je. Sve u svemu masnoce joj se smanjile, hormoni u normali, dobila je menstruaciju (zahvaljujuci tabletama jer ipak nema hipofizu), smrsavila je, gusteraca joj isto radi, nadbubrezne su isto odlicno, vesela je i puna zivota, uopce ne misli na svoju bolest ili hipofizu koju je odstranila radi tumora kojeg je imala 8 god. (a nije bio vidljiv na magnet.rezonanci...). Dijabetes joj skroz normalan, daje si minimalnekolicine inzulina, tek toliko... Sve u svemu zahvaljujemo Bogu i Gnjidicu sto je sve proslo u najboljem redu. Dancy vecina ljudi je uplasena radi operacije ali sve skupa traje 5 dana. Nakon operacije ljudima padne teret sa srca, ne radi tumora nego radi cijele price oko toga. Kad sve prodje shvate da se oko te operacije i ne treba toliko sekirati. Znam, sad je lako meni pricati kad je sve proslo ali ne brini. Stisni zube i sredi to dok ne daj boze ne bude kasno. Moja sister nema hipofizu i tesko da ce ostati trudna tek tako ali zahvaljujuci dobrom ginekologu, terapiji i tabletama - moguce je. p.s. oprosti nisam samo skuzila kad ides na operaciju i gdje?
|
|
|
|