Dancy -> RE: Visok prolaktin (PRL) (27.1.2009 20:38:54)
|
SARAJKO.................tu sam,evo me,hahahaha.Istina nije me dugo bilo,ali citala sam na forumu sta se desava i pise.Nije bilo ni tebe jakooooo dugo,a isto tako niti Lilly.Gdje ste vi,sta se desava kod vas?Ja sam imala pauzu od kontrola 3 mjeseca,tako da se kod mene nista novo nije desilo.Uzimam i dalje svoje terapije redovno,letrox za stitnu od 50 ujutro i bromergon od 1/2 ujutro i 1 cijelu tabletu navecer.Tako mi rekla dr.na zadnjoj kontroli i toga se i drzim.Upravo u petak vadim kontrolni prl i tsh jer vec je proslo 3 mjeseca od zadnje kontrole i trebam opet na kontrolu.Nadam se da ce hormoni biti u redu,jer ja se osjecam super.Nikakvih,ali bas nikakvih problema s zdravljem nemam za sad.Javicu se sa rezultatima prolaktina i tsh.Nadam se da ce mi biti u redu i da ce mi dr.reci kontrolu opet za 3 ili,potajno se nadam,za 6 mjeseci.Najvaznije je da sam prosla one ceste kontrole i stalno bockanje po rukama.Znala sam biti sva plava po rukama.Ah da,da ne zaboravim,prosli mjesec sam radila sve ostale spolne hormone,trazio mi ih ginekolog,i sve je u redu.Planiram udaju u ovoj godini pa su me interesovali i ostali hormoni.A od njih i zavisi kako cu si planirati dalji zivot. Sta ima kod tebe Sarajko,kako si,kad je tvoja kontrola sljedeca?Nema ni tebe bas dugo ovdje? Lilly,sta ima kod tebe?Kako napreduje ono sto si zadnje radila?Ni tebe nema jako dugo.Javi se! Pozdrav svima ali ipak vama dvjema najveci!Pisite mi sta se desava kod vas!
|
|
|
|