glistica -> RE: Vaše mišljenje i iskustva - velika svadba ili nesto skromnije (27.4.2014 9:13:00)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: draguljče Hahah, a možete zamisliti mene koja je htjela vjenčanje samo sa kumovima i nabližom rodbinom, mislim na roditelje i braću i sestre, a na kraju se sve pretvorilo u svadbu sa skoro 500 ljudi. Ma poludjela sam, još nikad u životu nisam uzela da pogledam snimke. a najveci crnjak je sto znam dosta ljudi koji su imali tako veliku svadbu, istrosili se, uvalili u kredite a poslije se jako brzo razveli[sm=smiley13.gif] Ta sam :). Prvo vjencanje, ja nisam zeljela uopste svadbu, samo rucak, ali mama od bivseg kaze ako ti se ne svidja, naci cu mu ja drugu. I danas se ne mogu nacuditi sebi kako sam bila blesava....I bijase to svadba od 200 uzvanika, da grad prica! I razvod isto tako da grad prica ( posto se nastavio trend mame i druge ). Drugo vjencanje, isto pocelo, zavrsilo sa 17 uzvanika, vjencanjem i vecerom. Evo nas jos skupa :). I tu se trend nastavio :), ja po svome hehe. Na kraju, sta je bitno je to da svako napravi onako kako mu srce zeli. Ako roditelji pritiscu i ne moze se s tim izboriti, taj brak nije vrijedan sklapanja. S druge ko zeli veliku svadbu pod svaku cijenu, mislim da i to vrijedi, pa bar i kredit uzeti. Na kraju krajeva, koristimo novac da bismo sebi snove ostvarili. Nekome je velika svadba vrijedna otplacivanja kredita. Meni licno su svadbe fuj ( i moja i tudja ), ali sreca pa nismo svi isti, inace bi nam ovaj svijet bio pravo dosadan :). Sretno Flufffy, ma sta odlucila.
|
|
|
|