Dzenana_G -> RE: Fondant 2 (6.5.2012 23:53:41)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Dzenana_G Hanady hvala ti... Dala si mi ideju. Uglavnom danas krecemo sa pravljenjem figurica. Doduse to ce mm jer ja sam totalno ne talentovana za to. E sad treba mi jos i neki dobar recept za čokoladnu tortu koja moze ispod fondanta. Ako neko ima prijedlog neka pise. I jos gdje kupujete ove lijepe podmetace za torte? hm... čokoladna pod fondant je meni od naše azure recept...lagan, jeftin, brz a preukusna... reform torta ti je čokolada također... a meni je najotkriveniji hit torta teodora... kod mene su inače svi čokoljupci...i bez čokolad niko ne računa da je jeo kolač[sm=smiley36.gif] elem teodoru sma pravila farah za rođkas i sada je traže familijarno da je jedu opet[sm=smiley36.gif] uglavnom forumašice sa kojima sma u kontaktu porbale su i azure i reform i teoeodoru by me ali su i same pravile i baš im se dopadaju...kažu da su OK...pa mogu ti i one pomoći pri odabiru...[sm=smiley36.gif] ako hoćeš ove ti recepte mogu ozdvojiti na temi recepti...pa pogledaj[sm=smiley1.gif] ja sam podmetače kupila u alperu...tačnije kupila mi naša hanabana jer blizu živi...po 1,20 Km su bili...imaju kockasti i okrugli zaltni i srebreni[sm=smiley1.gif] a ovdje na temi sam porčitala da ima i u robotu pakovanje do čini mi se 3 komada oko 5 KM. Od Azure sam pravila prosle godine i super je, ali da malo promjenimo ove godine. Izdvoji mi te recepte da vidim. Ova me teodora posebno zanima. Hvala za info za podmetace, potrazit cu. Winnie i magarac gotovi. Necemo vise nikaog od ekipe, nego jos neke dodatke.E sad ima li gdje da se kupi crna i smedje boja. Da ne obilazim sve redom, ako neko zna da me uputi.
|
|
|
|