Cure moram da pohvalim torte,stvarno su super sve [sm=bravo.gif]. vilina me se posebno dojmila [sm=smiley20.gif]
lepetetka -> RE: Fondant 2 (2.6.2013 10:07:13)
žene torte su divne sve MicoTico šta da kažem na ovu tvoju osim ko da je Monk pravio [sm=smiley36.gif] uredna je samo tako, grehota načeti [sm=smiley32.gif][sm=smiley20.gif][sm=love.gif]
Amyla -> RE: Fondant 2 (2.6.2013 10:53:39)
mama21, torta je super, a presjek mi je mmmmm, moze li recept za ovu tortu molim te [sm=smiley1.gif]
mico tico, bebacha i sve ostale zene, majstori ste pravi [sm=bravo.gif]
MicoTico -> RE: Fondant 2 (2.6.2013 14:02:09)
IZVORNA PORUKA: lepetetka
žene torte su divne sve MicoTico šta da kažem na ovu tvoju osim ko da je Monk pravio [sm=smiley36.gif] uredna je samo tako, grehota načeti [sm=smiley32.gif][sm=smiley20.gif][sm=love.gif]
[sm=smiley36.gif] Ma nije Monk baš zadovoljan/na (inače ne bi bila ja Monk džabe[sm=jezicek.gif]), ali jesu svi oko Monka, pa mi je drago[sm=smiley36.gif]
Hvala na komentarima[sm=smiley1.gif]
Ja to pravim samo 2x godišnje tj. svojoj djeci za rođendane. Pravo sam vrijedna[sm=smiley36.gif]
Ninushka -> RE: Fondant 2 (2.6.2013 14:07:42)
MicoTico, bebacha, mama21
ma bravo, bravo, bravo!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jao, kako izgledaju ukusno mmmmmmmm sad bih mogla i više od parčeta.
jaja i secer na par s bijelom cokoldom ili bez cokolade pa onda nakon sto dodas puter bojis je bojama
jel imaš negdje recept za to...sa mjerama... mislim baš mi čvrsto izgleda...ono baš...fulit ću bez mjera[sm=smiley36.gif]
bebacha -> RE: Fondant 2 (4.6.2013 11:47:32)
nemozes fulit uzmi kremu od reforme samo bez cokolade il bijelu stavi
Hanady RR -> RE: Fondant 2 (4.6.2013 11:50:30)
IZVORNA PORUKA: bebacha
ma nema šanse...pa premekano je to da budu ovako uredni[sm=zmeden.gif]
bebacha -> RE: Fondant 2 (4.6.2013 12:02:16)
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bebacha
ma nema šanse...pa premekano je to da budu ovako uredni[sm=zmeden.gif]
ma nije samo duze kuhaj,ja cesto pravim tu kremu
Miimy -> RE: Fondant 2 (5.6.2013 7:49:18)
zenice Pomoc gdje ima kupiti gotove kore za tortu al kockaste ne okrugle u par trznih centara gledala sve okrugle ... a treba mi u ovih par dana .... i dajte recept po kojem radite muffine .... ;) torte necu ni komentarisati sve su famozne ....
Hanady RR -> RE: Fondant 2 (5.6.2013 7:54:16)
ja baš na te kore nešto ne obraćama pažnju[sm=smiley13.gif]uvijek pravim
• Puter pustite da omekša na sobnoj temperaturi i pomiješajte ga sa šećerom. • Dodajte vanilin šećer i jaje pa sve skupa dobro izmiješajte. • Na pari rastopite čokoladu i zajedno sa mlijekom, kakaom i aromom čokolade dodajte u smjesu od margarina. • Na kraju umiješajte brašno sa praškom za pecivo i sve zajedno izmiješajte kako bi se povezali svi sastojci. • U kalup za čokoladne muffine stavite papirnate košarice te ih napunite smjesom do malo više od pola visine košarice. • Posuti komadićima čokolade i peći u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 20 minuta. • Čokoladni muffini su gotovi. Uživajte!
Da dodam...nemam kalup za muffine odmah stavljam u papirne one karafeke...po veliku kašiku smjese...to je do pola eto :) ja mažem il sa dulche de leche ili marmeladom ili naparvim butter cremu u koju odoam rastopljene čokolade
hvala za recept ;) ma nija nikad nisam kupila gotove al probah jednu tortu sa tim kupovnim i bas je bila odlicna al okrugla a ja htjela nesto sikemijat kockastu al po tom receptu ako ne nadjem ispecem kolko mi treba ..... a ovi novi muffini su ti odlicni [sm=bravo.gif]
tajra26 -> RE: Fondant 2 (5.6.2013 8:41:01)
drage moje treba mi recept za nuttela tortu neki isproban[sm=smiley1.gif]
vila_7 -> RE: Fondant 2 (5.6.2013 20:58:13)
Hanady kad isprobas kremu za one muffine - javi ako uspije - i ja bih tako nesto!