RE: Čizme :-) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

teacher75 -> RE: Čizme :-) (18.1.2013 0:02:26)

IZVORNA PORUKA: Galicia

1 i 4.

opet imamo isti ukus[sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Čizme :-) (18.1.2013 2:49:51)

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Galicia

1 i 4.

opet imamo isti ukus[sm=smiley36.gif]

I ja volim dop..njake. [sm=jezicek.gif]

Emmy -> RE: Čizme :-) (18.1.2013 9:09:27)

4. su super[sm=bravo.gif]

Emmy -> RE: Čizme :-) (18.1.2013 9:10:39)

Moje nove za zime :-)

http://www.peterglenn.com/product/khombu-arctic-2-boot-womens

Skvo RR -> RE: Čizme :-) (18.1.2013 9:44:16)

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Obzirom da ja volim gležnjače da vas pitam koje su po vašem mišljenju najbolje ? [image]http://www.dodaj.rs/f/14/9K/47bpZSLO/cizme.png[/image]

meni se iskreno ni jedne ne dopadaju.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image].eto kada bi bas morala da biram..onda cetri...

ziki -> RE: Čizme :-) (18.1.2013 10:03:25)

Meni se ove 1. nikako ne sviđaju. 3. su onako lijepe, al bih ja sebi uzela 4.

teacher75 -> RE: Čizme :-) (18.1.2013 10:07:07)

IZVORNA PORUKA: Emmy

e ove su prave za nase bljuzge, odlicne[sm=bravo.gif]

teacher75 -> RE: Čizme :-) (18.1.2013 10:08:09)

IZVORNA PORUKA: ziki

Meni se ove 1. nikako ne sviđaju. 3. su onako lijepe, al bih ja sebi uzela 4.

meni se 3.nikako ne svidjaju, ne volim ovakav dzon. 4. su mi najljepse, pa 1. a 2. su mi previse obicne

Visnja RR -> RE: Čizme :-) (18.1.2013 10:13:41)

cizme za zimu na petu su savrsene 3. :) slicne kupih ... a ako zelis ravne a tople onda vjerovatno 1. a 4. savrsen sa leviske

al 3. su savrsene i za pantalone i za suknju... a ovaj dzon je kao da hodas po spuzvi ... preudobne

Emmy -> RE: Čizme :-) (18.1.2013 11:01:32)

IZVORNA PORUKA: Emmy

e ove su prave za nase bljuzge, odlicne[sm=bravo.gif]

Hvala tiki[sm=smiley1.gif]

anđelo -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 18:07:50)

kakva je kvaliteta obuće u "Borovu"? Da li je kupovao tu neko ,i da li ste zadovoljni?
Imaju sniženje, pa rekoh da se počastim ako je obuća čemu :) a ako ne onda opet u "Planiku"[sm=smiley1.gif]

amra_sa -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 18:22:39)

Eh meni su kao što rekoh sve lijepe. Vidim da vodi 4-tvorka [sm=smiley1.gif] Meni su izazov 3 -jka, nemam ništa sa ovakvim đonom. Kažete da su udobne, vrijedilo bi probati.
A peta kao peta (veličina pete) mi najviše odgovara kod 4-tvorke. U petak odem do Planike i skužim 5-te [sm=smiley36.gif] ali nije bilo broja. Hajd poslije ću potražiti na internetu da vam pokažem kako izgledaju. Jesam neodlučna, prava vaga, i to dupla. [sm=smiley36.gif]

amra_sa -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 18:28:18)

Anđela u Borovu obično kupujem dječju obuću, kvalitet je super. Prošle zime sebi kupim gojzerice za zime, odlične su, ne propuštaju što je najbitnije,a udobne. Po mom mišljenju, nekako mi Planika ima veći izbor za žene (ili je to stvar ukusa, ne znam). A u Astri ima fuša, jednom sam kupila gležnjače, skupe, a neki jeftini i bezvezni đon bio, jedne prilike padala kiša i prostrem se po cesti svom dužinom i širinom, oderem koljena, pantalone, ma sve. Naljutim se i dam ih sestri. [sm=smiley36.gif] Ona ih pođonila samo. Još su joj u životu. Nego kad kupuješ obuću obavezno pitaj da li imaju deklaraciju.

anđelo -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 19:22:35)

Eh meni su kao što rekoh sve lijepe. Vidim da vodi 4-tvorka [sm=smiley1.gif] Meni su izazov 3 -jka, nemam ništa sa ovakvim đonom. Kažete da su udobne, vrijedilo bi probati.
A peta kao peta (veličina pete) mi najviše odgovara kod 4-tvorke. U petak odem do Planike i skužim 5-te [sm=smiley36.gif] ali nije bilo broja. Hajd poslije ću potražiti na internetu da vam pokažem kako izgledaju. Jesam neodlučna, prava vaga, i to dupla. [sm=smiley36.gif]

vidiš i ja sam vaga ,također dupla i kad kupujem nešto sve moram obići pa se tek onda odlučiti.
U planici imaju čizmice gležnjerice od 80 kim pa dalje...a meni se sviđaju jedne od 99 km..

Kontam sad nešto kupiti za proljetnog vremena...ne bih da budu futrovane već lijepe elegantne na štiklu,
a u borovu imaju sličnih ....znači da tražim sa deklaracijom.o.k. hvala na savjetu [sm=smiley1.gif]

amra_sa -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 20:10:10)

Eh i meni fali tih proljetnih i ljetnih. Jesenje i zimske obuće mi stvarno ne fali. Baš me zanima na koje gležnjače misliš, vidjela sam i ja jedne oko 100 KM što su mi se svidjele.

Emica_sa -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 20:22:35)

meni trebaju dobre tene,ali cekat cu jos da dode nova kolekcija[sm=smiley1.gif]

animagical -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 20:24:21)

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

i meni[sm=smiley36.gif] cekam mart

teacher75 -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 20:51:10)

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

meni se svidjaju one u aldu na fazon starki al kozne, sad su snizene- jesenja kolekcija,. pa mozda uzmem sebi ako bude broja

teacher75 -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 20:53:03)

http://www.aldoshoes.com/us/women/shoes/sneakers

teacher75 -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 20:57:37)

zato si ti meni legla, to mi je najdrazi znak- mm, lana i vecina prijateljica su vage, kao i bivsi momci, citav zivot sam okruzena vagama, bas mi pasu

Mirkica -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 21:29:25)

ZA mene obuca Tamaris definitivno pobjedjuje nekako mi bas pase uz nogu i udobna mi , tako da 90 % obuce je ove marke kako i cizmice

Hanady RR -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 21:37:25)

Mirikice Tamaris je i moj prvi izbor uvijek...cijena, kvalitet, udobnost i materijali kao i modeli su mi nekako dragi :)

leona ako nisi bili u Bati...prizemlje BBI ...otiđi :) sniženje je dobro a gležnjača na petu kožnih modela po 99 KM čak...

salmy -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 21:42:44)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

leona ako nisi bili u Bati...prizemlje BBI ...otiđi :) sniženje je dobro a gležnjača na petu kožnih modela po 99 KM čak...

koliko je snizenje u bati? bila sam prije 15 dana...bilo je do 40%

draguljče -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 21:44:44)

Za mene samo Olip obuća dolazi u obzir. Ponešto Tamaris i Bata. Ali mi sa Olipom ne može niko. [sm=smiley1.gif]

amra_sa -> RE: Čizme :-) (20.1.2013 21:46:13)

zato si ti meni legla, to mi je najdrazi znak- mm, lana i vecina prijateljica su vage, kao i bivsi momci, citav zivot sam okruzena vagama, bas mi pasu

Baš mi je drago, ja opet ne znam ni jednog muškarca vagu, čini mi se puno više žena - vaga ima. Ja sam prva dekada vage, zamalo ne ostadoh djevica [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>