amra_sa -> RE: Čizme :-) (16.1.2013 22:33:47)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 IZVORNA PORUKA: amra_sa IZVORNA PORUKA: leona81 IZVORNA PORUKA: amra_sa Šta mislite o ovim čizmama ? http://www.walkmaxx.ba/walkmaxx_cizme/cizme_zimske_walkmaxx.html?csu=general&cex=1117587&med=cn&orig=mcn&vir=no&src=ba_gen_general_cn_sa_facebook&referrer=facebook_cn_1117587&utm_source=facebook_ext&utm_medium=Contextual_Adv_class&utm_campaign=ba_gen_general_cn_sa_facebook_1117587&utm_content=wm_face_outdoor_boots_1117587 I koja vam se boja sviđa, ako vam se uopšte sviđaju ... Nešto kontam da li da ih kupim ili da čekam neko sniženje, pa onda [sm=smiley36.gif] Nije mi o glavu da moram kupiti, imam dovoljno zimske obuće, al eto nešto se predomišljam... ja sam ih dobila od mame, nama je doktorica preporucila da nosimo ove zbog skolioze i sl...mama kupila 2 para i dobila jedne gratis. mislim da su super za bas velikog snijega, ne propustaju i jaaako su udobne. nisu uopste ruzne kad ih vidis uzivo samo su malo kabaste i u sustini izgledaju kao vojne cizme, ali poenta je da li ti je bitan izgled ili udobnost i da ne propustaju? Izgled mi ništa be znači ako će mi noge biti mokre, a i meni zbog kičme upravo trebaju ovakve. Jesu malo kabaste, ali baš me briga, kad vidim one damske plutovnjače trospratnice , platformnjače (samo što nisu s liftom) ili štikle-tene [sm=smiley36.gif] ove su super. meni su sasvim ok, za snijega, nekog duzeg hodanja ili setanja na planini...velika je razlika npr kad njih obucem i timberland ravne. nebo i zemlja. a i sasvim ok idu na helanke, a i ne izgledaju ogromno kao sto se cine na slici Za hodanje meni i trebaju, a dobre su i za foliranje, helanke i tako to [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|