Hanady RR -> RE: Zene u tridesetim godinama (9.8.2013 20:57:29)
|
IZVORNA PORUKA: Daliyah92 Da pitam zene u tridesetim [sm=smiley1.gif] Je li mislite da ste bile "djetinjaste" kad ste imale oko 20 god.? Kako su se ponasali prema vama oni koji su desetak godina stariji od vas? Naime, ja imam nesto vise od 20 god. i cesto kad (stariji od mene) cuju da imam "samo" 20 kazu mi da sam jos mala, i tako se i ponasaju prema meni. Ok, jesam mlada, ali nemam 15 god! Mene to iritira malo [sm=smiley1.gif] Sad mi iskreno recite, je li se trebam pomiriti s tim i cekati da udjem u tridesete? Je li se tako ponasaju prema meni zato sto sam u dvadesetim, ili zato sto se ja mozda djetinjasto ponasam? A mozda zato sto tako i izgledam, pa se tako i ponasaju? Najprije da odgovorim na tvoja dva pitanja... 1. Sa 20 sam mislila da nisam djetinjasta, ali sma sa 30 shavtila da sma zrelija mnogo mnogo nego sa 20. Ako uzmem u obzir da sam sa 20 bila mlada ''luda i do pode zaljubljena od podne meni je drugarica sve, onda su moje tridesete kada sma majka dvoje djece vešć bila zaista odraslije. No kod mene je to moja mjera bila...sa 20 sam studirala, zezala se , kod mame na ručak stizala o računima brinula ako baš mama podjeli sa mnom...pa u skladu sa tim...moje tridesete su mene uozbiljile sa svime što mi jesu donijele ...posao, djeca, brak. kuća , potrebe i prioriteti drugačiji mnogo. 2. Sa dvadeset mojih oni sa deset godina više od mene ja se nešto i ne sjećam kako su s eponašali, iskreno...čini mi se da su mi šta rekli nešto ih ne bi ni fermala :) sa 26 sam se udala...nisu me tada smatrali derištem vrlo korektno su stariji od mene prihavtili mene u tim godinama... A komentar moj.... kako si starija život se mjenja... mi sve možemo furati film neki...donekle... neke 'granice'' postave se same...jednostavno nametne ih život... ja sam sa 20 bila sigura da skakanje padobranom je cool...sa 30 mi nije bilo cool jer sam mama dvoje djece i nisma se htjela dovoditi u rizik radi njih... znači neke se granice same nametnu... I moj lični stav... tridesete su mnogo dobre :) ja sam tip koji jednostavno sa svime sada kaže da sam potpuna zrela ličnost... sa 20 sa ovoga aspekta nisam bila nema govora :) a zasigurno bi me iritiralo da me neko uvjeravao u ovo što sada sama priznajem :) zatoo opušteno[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|