tajcika -> RE: Zene u tridesetim godinama (27.12.2011 14:59:32)
|
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: tajcika uvijek sam zamisljala da cu u ovim godinama biti jedna ozbiljna zena, sa pundjom ili nekom urednom ozbiljnom frizurom.nasminkanim licem sa puderom da pokrijem svasta nesto, koja ce nositi kostimice,cipelice sa stiklicama i sl....a stvarna slika "gazim" 36, osjecam se super, imam viska kg, koža tako - tako ne brinem se posebno o njoj kao sto nisam ni do sada sve se svede na umivanje,trljanje peskirom i mazanje nekom kremom te sa malo surme,maskare i ponekad sjene,a ruz pocela da koristim prije pola godine svakodnevno bar do posla jer ga onda nestane, sportski tip, volim patike, farmerke,baletanke,obicne bluzice bez nekih dodataka i u tome znam cesto ici na posao,kosu skratila i imam frizuru kao u prvom osnovne, prozivjela u zivotu svega i svasta lijepog i ruznog, ostvarila tek prije par godina neke ciljeve i da osjecam se bolje nego kad sam bila mladja,neki cak kazu i da tako izgledam...uzivam u svakom danu sa svojom porodicom,ljudima koji me okruzuju i u svojim godinama... eee tajcika tajcika....poznajemo li se mi odnekud volim kad drugi pisu umjesto mene[sm=smiley2.gif] ne znam draga moja, al rado bi da se upoznamo pa ko zna mozda nekad [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
|
|
|
|