teacher75 -> RE: Zene u tridesetim godinama (22.12.2011 23:27:44)
|
super tema[sm=smiley1.gif] ja sam vec odavno u 30-im, evo vec 6 godina, panika me hvata od 40ih[sm=smiley13.gif]30. rodjendan mi je uzasno tesko bio pao, nekoliko mjeseci ranije sam bila raskinula visegodisnju vezu i osjecala sam se usamljeno, staro, bojala se da nikada necu naci osobu svog zivota, uspanicila se-biloski sat tika- taka itd.. nisam ga uopce htjela slaviti[sm=smiley36.gif]onda sam se jednu godinicu bila fino opustila i pomirila sa situacijom i iskoristila sve prednosti slobodne 30-godisnjakinje i svoj 31. rodjendan ludo proslavila s rajom do jutra[sm=smiley1.gif]sa gotovo 33 postadoh udata zena i moj se zivot promijenio iz korijena, od tada postadoh neka sasvim druga osoba, neprepoznatljiva ni sebi ni drugima. ne mogu reci koji mi je period bio bolji, 20-e ili ove 30-e jer sve ima svoje prednosti i mane, moje 20-e su stvarno bile lude (sto rekla lejla ka mladost ludost), pustila mozak na pasu, nije bilo nekih posebnih briga, jedina briga mi je bila kako naci odgovarajuceg momka ili sekiracije oko ispita ili raskida, a sad je situacija puno ozbiljnija, brige na sve strane, ne moze se covjek ni malo opustiti, bar se meni ne da nikako u zadnje vrijeme[sm=smiley13.gif]ali kad vidim osmijeh svoje Lane i osjetim pokrete [sm=duda.gif] u stomaku, zaboravim na sve brige i uzivam i u ovim (ozbiljnim) 30-im[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|