Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zene u trideset_im godinama 19.7.2012 13:30:35
henna ze
sa novom frizurom se osjećam kao da mi je 15..inače moje lomljenje na rolama sve dokazuje...ja sam još uvijek dijete... juče u ćevabdyinici sjedimo ..babo, mama, hena i ja..i prilazi nam čiko i govori mom ocu..H nisam znao da imaš dvije curice..hahahah
RE: Zene u trideset__im godinama 19.7.2012 13:41:36
ladyblue RR
tridesete su mi (bile) extra. mislim čak i bolje od 20-ih. kako sam se udala tek na polovini tridesetih iskusila sam puni život (u pravom smislu te riječi) i kao dvadeset i kao tridesetogodišnjakinja. mislim da je sve ipak bilo kvalitetnije u tridesetim. jednostavno sam bila zrelija i pravila bolje procjene, izobre dok je u dvadesetim sve bilo "dan i komad".
ja sam godinu dana u tridesetima, i nista se nije promijenilo...cak kad me neko pita koliko imam godina ne mogu da skontam sta da odgovorim...pa dok se sjetim koja je godina hahaha samo mi nekako sad vrijeme tako brzo leti i evo nisam se ni okrenula a vec ce mi 32
meni je ta brojka 30 izgledala bas strasno....ono ne tako davno neko sa 30 mi bio ozbiljna teta i ciko...ali fakat saad se osjecam puno bolje nego sa dvadeset...zadovoljnija sama sobom definitivno...joj kad se samo sjetim onih kriza sa dvadeset, neka fala
Ne okrećemo se iza sebe, osim u slučaju kad treba da pogledam gdje sam pogriješila pa da opet tim putem ne idem, postala sam saburli, jer mozak mi radi smirenije i racionalnie, a srce gleda kroz oči razuma, koračam samo naprijed jer nemam kad da se osvrćem na gluposti.
Tridesete su čudo, ako izuzmemo celulit :)