*Boo* -> RE: Da li danas bolje biti musko ili zensko? (12.12.2011 23:23:37)
|
Bila sam odsutna i nisam ni sumnjala da ce tema postati ovako zanimljiva. Ima dosta postova sa kojima se slazem..Hanady[sm=smiley20.gif], veeseelaa [sm=smiley20.gif] i dr.... Istina je da sve ovisi od odgoja, od vrijednosti koje su usadjene, od navika...itd...ali je cinjenica da je na nasim prostorima samo 30-40 % zena "osvijesteno"..odnosno malo ih je koje gledaju ravnopravno na muskarca i zenu...pri tome mislim i na odgoj muskog i zenskog dijeteta...to je bas zalosno...jer one su toliko upale u kolotecinu, zaboravljaju, prepustene su i predane...i uopce ne razmisljaju da se stvari moraju promijeniti...i onda i njihove kceri zavrsavaju kao i one...Poznajem osobu koja ima dva sina, 6. i 7. razred i ona svaki dan kuka kako ona mora sve...i kako oni nista ne znaju...stavlja im ruksak na ledja, veze pertle, da ne nabrajam o silnoj hrani koju im ona servira na svaku njihovu "daj", "donesi"...Ja sam je samo pitala:"Pa zasto?"...ona samo sleze ramenima...Pa to je meni zivi uzas...i mislim da je ova tema idealna da se neke stvari konacno malo posloze u glavama nekih..[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|