Anoniman -> RE: hematom i trudnoca (11.11.2009 16:36:15)
|
nova sam na forumu, i da i ja ispričam svoj problem. imam dvoje zdrave djece, 2 i 5 god. sad sam u 24.tjednu treće trudnoće. problemi su počeli u 19.tjednu. naime posle uobičajene šetnje, dođem kući, odem na wc i vidim smeđi iscjedak. odmah se uspaničim, zovem svog dr, on mi kaže da odmah dođem na pregled (iako je bilo već 9 uveče), inače privatno vodim trudnoću. bojala sam se da nije došlo do otvaranja jer mi je u prethodnoj trudnoći rađena serklaža, ali kad me je pregledao, sve u najboljem redu, beba dobra, cerviks 50 mm, što je po njegovim riječima super za trećerotku. odem kući mirnija, ali to i dalje traje. od tada sam ga zvala jedno 5 puta i išla na pregled, nalaz uvijek isti, beba dobro, nije niska trudnoća, nema otvaranja, ali meni i dalje curi smeđi iscjedak, nekad jače, ponekad(obično ujutro) ga skoro nema, jednom se pojavila i svježa krv, ali vrlo malo. par puta je izašlo i par komadića tamno crvene boje, ali svaki put kad odem, nalaz je isti. sada pijem normabel, u početku po jedam od 2mg na osam sati, pa kad smo vidjeli da se stanje ne mijenja, pijem 3x4mg. mirujem jer imam pomoć u kući, ali ni to ne utiče toliko na iscjedak. od seksualnih odnosa se suzdržavam od početka trudnoće tako da je i to kao uzrok isključeno. javite se sve koje ste imale slične probleme, jer ne znam šta da radim od brige.
|
|
|
|