Snowflake84 -> RE: hematom i trudnoca (29.4.2015 20:02:42)
|
Cestitam na trudnoci [sm=smiley1.gif] Meni otkad je utvrdena trudnoca idem na pregled svake dvije sedmice (zbog prethodnog spontanog). Isti slucaj mi se desio kao kod tebe. Na pregledu je utvrdjeno da je sve ok, i bez problema. Medjutim nakon sedmicu dana sam prokrvarila na poslu. Sva isprepadana nazovem ginekologa i ispricam mu sta se desilo. Rekao mi je da se smirim i da to krvarenje ne mora znaciti nista strasno. Medjutim, kad sam dosla kuci krvarenje se pojacalo i veci ugrusci su poceli ispadati. U jednom momentu sam pomislila da je i sam plod izasao, Na pregledu je utvrdio da je bebica uredu, da je samnom sve uredu i da su to bili hematomi koji su izasli. Od tada pijem Dabroston (2x1) i od tada sam na bolovanju (inace putujem na posao u drugi grad pa nisam htjela da rizikujem). Znaci hematom nije bio primjecen sedmicu ranije, da bi vec naredne sedmice izaslo dosta toga. A sto se tice stolice.... magnezij mi to savrseno ureduje. [sm=bravo.gif] Ne brini se nista, tvoja doktorica zna sta radi. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|