teacher75 -> RE: Povjerenje u partnera (15.4.2010 22:42:58)
|
IZVORNA PORUKA: Husic10 Ja svome vjerujem , nije me nikada prevario otkad smo vjencani ni u kakvom smislu u to sam sigurna 100% ...a za prije toga ne znam jer zivjeli smo 1500 milja daleko jedno od drugog... kad smo se vjencali na njegovom mailu pronasla sam "mail" izmedju njega i bivse sa datumima dok smo on i ja bili skupa...znam da je vjerovatno bilo jos puno takvih poruka i pisama izmedju njih ali ih je izbrisao...ovi su bili u folderu nekom posebnom pa su eto ostale u zivotu to ti je ono "zemlja se zaklela da se nikad nista nemoze sakriti"...bilo mi je toliko krivo jer znala sam za tu curu ali uvjek je govorio kako je ona letala za njim , i bila prava ludaca i eto tako kako je ona ne bitna...ali taj mail govori suprotno...meni se cini da su imali neku ozbiljniju vezu ali nikada nece da mi prizna i to mi je krivo... no ovako stvari stoje izmedju nas dvoje Ja koja imam povoda da mu ne vjerujem, jer lagao me je i vise puta sto se tice njegove "proslosti" ali nekako predjem preko toga jer znam da me ne bi prevario sad i da me voli pa zasto se zamarati oko neceg sto je proslo, a i kad bi mogao bi samo jednom to sam mu objasnila i svjestan je toga...ALI ja koja nikada nisam i ne bi ni zamislila da ga prevarim , ni prije braka ni pogotovo sad ...otkad sam njega upoznala nikada nisam ni kontaktirala sa bilo kojim drugim muskarcem ispastam sto se tice povjerenja...on meni otvoreno kaze "JA TEBI NE VJERUJEM I NIKADA TI NECU VJEROVATI" ne razumijem zasto i to me zaista povrijedi ali mislim da on ne konta koliko je to ruzno i koliko boli kad ti neko ne vjeruje bez ikakvog razloga mada sam mu to rekla vise puta... [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Savjet iko ? ja mislim da sve zavisi od osobe. ima ljudi koji su takvi da uvijek sa nepovjerenjem gledaju na sve, kao i na sve ljude pa i na partnera. takav je na primjer i mm. on je dosta nepovjerljiva i oprezna osoba, dok sam ja npr. susta suprotnost, naivna i lakovjerna, altruista, mislim da su svi ljudi divni i krasni, pa se ponekad razocaram. ja vjerujem mm 100%, ne bih sigurno bila s njim da sumnjam ma ni 1%. nikad se nisam mogla zamisliti sa partnerom koji bi me varao i davao mi razloga da budem ljubomorna. po prirodi inace nisam ljubomorna osoba, pa da bih bila ljubomorna morao bi postojati neki debeo razlog. mm, s druge strane, je bio prilicno ljubomoran dok smo se zabavljali, nije mu bilo drago da izlazim bez njega. vremenom se promijenio i vidim da mi sad vise vjeruje. vjerovatno mi u pocetku nije vjerovao, pa je vremenom skontao kakva sam i da nema nikakvog razloga da bude ljubomoran
|
|
|
|