makana -> RE: Povjerenje u partnera (12.9.2008 16:46:53)
|
u nekim stvarima sam bukvalac, ali što mogu da budem u nekim isključiva to je čudo jedno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] evo gledam iz svojih cipela, imam partnera i to hvala Bogu onakvog kakvog sam željela, za mene drugi muškarci ne postoje, uopšte ih ne gledam kao muškarce-muškarce već su samo pripadnici muške populacije i ne mogu, možda sam ograničena, ali zaista ne mogu razumjeti suprotno, kada neko pored onoga što ima traži drugo onda to nije to, ne valja, raskidaj i idi dalje, traži i odbijam mogućnost "desilo se" to mi je zaista tako licemjerno, desi se nešto u pet minuta, sat vremena, za dan, a ako neko nekoga vara znači da se nije "desilo", već se dešava, svjesno i smišljeno, neko je tom muškarcu ili ženi dao znak, zeleno svjetlo, prihvatio ga, i nema "desilo", neko se nekome udvarao i prihvatao udvaranje i flert, poslije čega se išlo i dalje valjda ću ako uopšte dođe do toga da prihvatam nečije migove ili ih šaljem skontati da više ne želim ono što imam i ispoštovaću svog partnera tako što ću mu to reći, a neću je ponižavati time da me dijeli još s nekim i da budem još nečija "žena" istovremeno
|
|
|
|