Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kreirajte svoj outfit,interijer vašeg doma 16.12.2010 12:08:14
leli§
IZVORNA PORUKA: Breskva
IZVORNA PORUKA: leli§
alaselamet...Breskva ubi me ovo bona nesto su promijenili pa ne moje :(
ja sam ti to nešto izmajmunisala, snimila fotografiju pa je ubacila preko imageshacka...probaj tako
poslala mailom pa copy -paste---eh jesu mi se usr.... u cejf vala... ima da dragog veceras zaposlim da hakne kako ovo funkcionise (joj sad ces vidjeti to nesto jednostavno--- )
RE: Kreirajte svoj outfit,interijer vašeg doma 16.12.2010 12:22:38
Anoniman
e jesi se zadala , uzela bi ti prvi set i drugi samo sa prvog ne bi imala hrabrosti obući one pantalone, meni to užasno stoji... dobre su i ljetne varijante... sus-mus nemam gdje obuć
RE: Kreirajte svoj outfit,interijer vašeg doma 16.12.2010 12:33:26
leli§
IZVORNA PORUKA: Breskva
e jesi se zadala , uzela bi ti prvi set_ i drugi samo sa prvog ne bi imala hrabrosti obući one pantalone, meni to užasno stoji... dobre su i ljetne varijante... sus-mus nemam gdje obuć
koje ti hlace ruzno stoje? ove bijele ili ove sive---malo si me zbunila sa brojevila a za boldirano organizujemo pidjama party (odnosno sus-mus party) ima da se nakindzurimo bas sus-mus
< Poruku je uredio leli§ -- 16.12.2010 12:34:35 >
RE: Kreirajte svoj outfit,interijer vašeg doma 16.12.2010 12:40:39
Anoniman
koje ti hlace ruzno stoje? ove bijele ili ove sive---malo si me zbunila sa brojevila a za boldirano organizujemo pidjama party (odnosno sus-mus party) ima da se nakindzurimo bas sus-mus
ove sive... od te kombinacije sam brojala ...može sus-mus party
RE: Kreirajte svoj outfit,interijer vašeg doma 2.11.2011 21:44:16
klemzi
dado ne zamjeri ovo je najbliza haljinica po boji i silueti sto sam mogla naci...samo zamisli onu svoju
hoću ove čizme ovo su moje boje