Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kreirajte svoj outfit,interijer vašeg doma 22.9.2009 21:00:59
Anoniman
Lelis ti pravo naštancala ovih kombinacija...Valja i meni koju složit ali sam i ja zaboravila kako prebaciti na rr hajd nam ba jedno javno upustvo stavi ...
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 30.11.2010 9:51:48 >
RE: Kreirajte svoj outfit,interijer vašeg doma 25.12.2009 17:17:39
leli§
tea lana i breskva tek sam sada vidjela da ste pokusavale postaviti slikice... sorry...
evo uputa sa stranice 2 sa ove teme
"evo jos jednom upute za postavljanje ovih slicica znaci malo je drugacije nego inace slike koje dizemo na forum. kad napravite svoj profil klik na Create a set_.. to pretpostavljam da znate kad ga zavrsite kliknete na Publish... na lijevoj strani ekrana ... popunite dio Tittle - imenujete svoj set_ i klik na Publish e onda klik na Sets na desnoj strani (my items, draft, set_s, new tab) pokazu vam se set_ovi koje se kreirali vi kliknete na onaj koji zelite objaviti
onda kliknete na view details kad vam se to otvori, kliknete na embed this set_ na desnoj strani otvori vam se novi prozorcic... vi trebate tekst iz prozorcica Message board kopirati (oznacite ga pa onda ctrl+c)
zatim se vratite na poruku koju zelite ovdje da postirate i pritisnete paste odnosno ctrl+"
pusa mile
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 30.11.2010 9:52:12 >
RE: Kreirajte svoj outfit,interijera vašeg doma 29.11.2010 17:26:24
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: teacher75
meni je ova tema crnjak, samo se razbolim od ljepote i divnih stvari i pomislim da mi je sve ovo da imam u stvarnosti a ne ovako virtualno
i meni pogotovo zato sto moramo stegnuti kais do januara-februara
ma bjezi, sve dolce gabana-armani, ovo- ono, o uredjenju stana da ne govorim, kod mene se pola namjestaja raspada, ne znam sta cemo prije, a nikako da dobijemo na bingu