|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
26.12.2011 14:29:39   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mimikimi

meni ne smeta sto je moja beba kajmacarska user posted image bitno je da sam ja naucila novu rijecuser posted image
sonja dobro doslauser posted image
amam da li mu je pomogao taj loj javi nam da znamo ako i nama ne daj Boze bude trebalo,a mogu mislit koji mio mirisuser posted image user posted image
lijep pozdrav zenicama i bebama

ja ne znam jel sto sam u cetresnici ili od umora oko male i njenih grcica pa nemam kad istraziti al ja jos nisam skontala sta ta rijec znaciuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 2376
26.12.2011 14:33:37   
Sonja
mom bas smeta mlijeko kad pijem.. neki dan jela kornfleks i dijete se izmucilo bas i kaka mu se bas osjetila na mlijeko
sad samo jednom dnevno popijem bijelu kafu i ti je sve sto se tice mlijeka..

zna li neka gdje mogu naci info ili video kako se pravilno izdaja rucno mlijeko..nekad mi previse nadodje pa da se bar malo olaksam a da se ne gnjecim djaba kako ne treba

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2377
26.12.2011 14:37:40   
mimikimi
eto da upoznate i mog zvrka
ajte mi sad lijepe mame recite kak da izbrisem ovu sliku nesto ne volim bas sa slikicama

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 2378
26.12.2011 14:41:38   
animagical
odes na uredi i obrises

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 2379
26.12.2011 14:48:31   
lepetetka

IZVORNA PORUKA: Amam

IZVORNA PORUKA: Mamasta

Ja sve nesto razmisljam kako je moguce da svi koriste gegice 62 pri rodjenju.. Ili su vama bebe abnormalno velike (51 cm je normalna duzina, to je prosjek, a broj gegica ide po duzini!!!) ili vi koriste neku drugu odjecu sa nekim abnormalnim brojevima. Mi iskljucivo kupujemo HM, Lindex i ponekad narucimo ponesto markirano s interneta... I uvijek se poklapa s velicinom za to razdoblje. npr. broj 74, 6-9 mjeseci.. Gdje vi kupujete garderobu, ili svi imate ogromne kajmacarske bebe.. Pane mogu da vjerujemuser posted image

Mene stvarno tesko "dotakne" kad se nesto ovako lupa po forumu,ali sad stvarno moram,jer sam mama abnormalno velikog djeteta.
Kako da strpam bebu koja je po rodjenju bila duga 58 u br 54 user posted image .
A da,i kupujemo neku garderobu abnormalnih proizvodjaca i velicina,sta cu kad nismo normalni.

Jutro/dan od nas,ja se jutros probudih u sobi a kao da sam u stali punoj koza user posted image ,fuj ali smrdi onaj loj user posted image

Sonja dobro dosla.

Hhahahhhaaaa Amam čuj kako , pa stisni malo dijete, ono po pravilu mora stati u 54 user posted image user posted image snađi se hahahhhahaha...
I ja bi trebala u 38/40 al nemrem nikako user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2380
26.12.2011 14:54:01   
lepetetka
Moja Emina bome raste po etiketi user posted image samo se vi smijte user posted image user posted image ja nju fino stisnem drikerima jer mora do 6mj. biti u 68 pa kako će ne znam, nema iskakanja iz standarda no no...
Al fakat ima i fula brojeva, da čekam onaj broj na etiketi ne bi ga ni obukla, i da ne kupujem samo markiranu odjeću nego svaku koja mi se dopadne :)))))
Nije nas Mamasta fino iščitala, da jeste vidjela bi da kod nas ima i sitnijih beba user posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 2381
26.12.2011 15:14:14   
ciciban26
Eh lako mi je za vas sve,vi bar znate da vam djeca spadaju u kategoriju kajmacarskih beba user posted image user posted image user posted image
Sta cu ja,ni moja nije po standardu,rodjena sa 46 cm i 2200gr,mamasita u kojoj smo mi kategoriji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mimikimi bebica je prelijepa masAllah,oke su joj user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 2382
26.12.2011 15:16:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Eh lako mi je za vas sve,vi bar znate da vam djeca spadaju u kategoriju kajmacarskih beba user posted image user posted image user posted image
Sta cu ja,ni moja nije po standardu,rodjena sa 46 cm i 2200gr,mamasita u kojoj smo mi kategoriji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mimikimi bebica je prelijepa masAllah,oke su joj user posted image user posted image user posted image user posted image

kao A mi smo rodjeni sa 2240 a 44 dugi bili .
Gledala sam slikice malena je medena rastu djeca porasla masallah medena je user posted image mrva mala

(odgovor članu ciciban26)
  Neposredna veza do poruke: 2383
26.12.2011 15:22:07   
lepetetka
Mamice sve ove bebice su mi medene ali baš user posted image user posted image nebitno koliko kila/grama imaju sve su mašallah,svaka je za izgnjaviti user posted image
Ciciban ma princeza ti je taman, narasla je ona i ko med je user posted image
Samo nek su nam žive zdrave naše bebare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2384
26.12.2011 15:23:29   
animagical
cicibanko, jel to ti nas zezasuser posted image kako je bebari rukica, posto ne ide na operaciju? 

Neposredna veza do poruke: 2385
26.12.2011 15:33:40   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: animagical

cicibanko, jel to ti nas zezasuser posted image kako je bebari rukica, posto ne ide na operaciju? 

K'o malouser posted image user posted image ..Kad su vase kajmacarske,zbunih se za E user posted image user posted image user posted image
Idemo na previjanja,smanjila se zlijezda ali jos gnoji,cekamo da se trombociti smire i popravimo malo krv pa cemo na operaciju.
Felix kolika je sada beba,koliko je dobijala mjesecno? Mojoj je bilo najbitnije da izadje iz stomaka,sad je masAllah user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2386
26.12.2011 15:36:28   
Amam
IZVORNA PORUKA: lepetetka

IZVORNA PORUKA: Amam

IZVORNA PORUKA: Mamasta

Ja sve nesto razmisljam kako je moguce da svi koriste gegice 62 pri rodjenju.. Ili su vama bebe abnormalno velike (51 cm je normalna duzina, to je prosjek, a broj gegica ide po duzini!!!) ili vi koriste neku drugu odjecu sa nekim abnormalnim brojevima. Mi iskljucivo kupujemo HM, Lindex i ponekad narucimo ponesto markirano s interneta... I uvijek se poklapa s velicinom za to razdoblje. npr. broj 74, 6-9 mjeseci.. Gdje vi kupujete garderobu, ili svi imate ogromne kajmacarske bebe.. Pane mogu da vjerujemuser posted image

Mene stvarno tesko "dotakne" kad se nesto ovako lupa po forumu,ali sad stvarno moram,jer sam mama abnormalno velikog djeteta.
Kako da strpam bebu koja je po rodjenju bila duga 58 u br 54 user posted image .
A da,i kupujemo neku garderobu abnormalnih proizvodjaca i velicina,sta cu kad nismo normalni.

Jutro/dan od nas,ja se jutros probudih u sobi a kao da sam u stali punoj koza user posted image ,fuj ali smrdi onaj loj user posted image

Sonja dobro dosla.

Hhahahhhaaaa Amam čuj kako , pa stisni malo dijete, ono po pravilu mora stati u 54 user posted image user posted image snađi se hahahhhahaha...
I ja bi trebala u 38/40 al nemrem nikako user posted image user posted image

Ahaaa do mene je ipak znaci user posted image user posted image ,a cuj kako ti ne mozes stati u 38,mozda ne kupujes markirane stvari hihi.user posted image user posted image  
Ja isto kako smo abnormalni oboje,tj svih 4. nismo uvijek markirani user posted image
Hej od ovih nebuloza ne upratih da mala cicibanka nece na operaciju hB,bas mi je drago.

Mamice,bebe su preslatke,masallah.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 2387
26.12.2011 15:37:09   
Bebica11

K'o malouser posted image user posted image ..Kad su vase kajmacarske,zbunih se za E user posted image user posted image user posted image
Idemo na previjanja,smanjila se zlijezda ali jos gnoji,cekamo da se trombociti smire i popravimo malo krv pa cemo na operaciju.
Felix kolika je sada beba,koliko je dobijala mjesecno? Mojoj je bilo najbitnije da izadje iz stomaka,sad je masAllah user posted image

ovo ja tebe hocu da pitam posto je moja jos u 50-ki pa se zabrinuh kad vidim kako ostalim mamama brzo bebice prerastaju brojeveuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 2388
26.12.2011 15:44:38   
Anoniman

anel ima 2 god ima sada  oko 13 kg 12,5 tak nekako sitan je skroz sitan se i rodio a nije premrsav taman nekakouser posted image user posted image
A kao beba dobijao je po 1 kilo jer je od rodjenja bio na AD

Neposredna veza do poruke: 2389
26.12.2011 15:48:55   
ciciban26
Bebice moja bebolina je dobijala oko 1kg mjesecno...sad smo na oko 5500gr i 60 cm..Mada stvarno zavisi od odjece,nesto joj jos uvijek 56 moze a nesto 62 knap user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2390
26.12.2011 15:57:15   
Bebica11

Bebice moja bebolina je dobijala oko 1kg mjesecno...sad smo na oko 5500gr i 60 cm..Mada stvarno zavisi od odjece,nesto joj jos uvijek 56 moze a nesto 62 knap user posted image

okiuser posted image

i ja jedva cekam prvo vaganje iduce sedmice aBd da vidim koliko je dobila, osjetim da je malcice otezala hB i promijenila se, ubucila al broj isti nosiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2391
26.12.2011 16:04:13   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: felix

anel ima 2 god ima sada  oko 13 kg 12,5 tak nekako sitan je skroz sitan se i rodio a nije premrsav taman nekakouser posted image user posted image

Ma super,bitno da su zdravi i da napreduju koliko-toliko. Ja sam rodjena od 1900gr za prva 2 mj dobila cijelih 20gr.mama pala u nesvjest a sad evo ima i viska user posted image user posted image user posted image
I moja E je i na siki i na AD,malo nas zeznuo inkubator prvih 5 dana i bila preslaba da vuce dugo siku..Tako da sam zadovoljna  kako napreduje.
Bebice iznenadit ces se kilazom user posted image , kad smo stalno s njima i ne primjetimo neki veliki napredak..ali vaga pokaze drugacije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2392
26.12.2011 16:05:31   
animagical
cicibanko i bebice, budite bez brige, bebe rodjene sitne jako brzo rastu i napreduju! moj sestric je imao malo preko 2kg a sad ja jedan mangup od 2godine, da ga nema na dalekouser posted image tezina je manje bitna...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2393
26.12.2011 16:10:33   
mimikimi
animagical ja ne vidim opciju uredi ima samo odgovor proslijedi i citiraj
eto ga bas sam smotanauser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

Neposredna veza do poruke: 2394
26.12.2011 16:16:22   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: felix

Ma super,bitno da su zdravi i da napreduju koliko-toliko. Ja sam rodjena od 1900gr za prva 2 mj dobila cijelih 20gr.mama pala u nesvjest a sad evo ima i viska user posted image user posted image user posted image
I moja E je i na siki i na AD,malo nas zeznuo inkubator prvih 5 dana i bila preslaba da vuce dugo siku..Tako da sam zadovoljna  kako napreduje.
Bebice iznenadit ces se kilazom user posted image , kad smo stalno s njima i ne primjetimo neki veliki napredak..ali vaga pokaze drugacije user posted image

ako Bog da, nadam se da cu se poz iznenaditi

moja je prvih 6 dana bila na AD, pa smo kombinovali par dana i onda je presla na dojenje i doji samo

jel bebe na AD brze dobivaju?

Neposredna veza do poruke: 2395
26.12.2011 16:25:55   
Sonja
ja mislim da dobivaju brze vise kad su na AD

meni niko ne odgovori za izdajanjeuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2396
26.12.2011 16:35:58   
animagical
cek momenat da ti nadjem

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2397
26.12.2011 16:37:32   
animagical

ali izdajaj samo malo,da popusti bol i pritisak,nikako do kraja,jos ce se vise proizvoditi pa onda belaj

< Poruku je uredio Hanady RR -- 26.12.2011 23:02:49 >

Neposredna veza do poruke: 2398
26.12.2011 16:38:45   
animagical
IZVORNA PORUKA: Sonja

ja mislim da dobivaju brze vise kad su na AD

meni niko ne odgovori za izdajanjeuser posted image

vise ne mora biti i bolje...dobijala bi i ti vise da npr jedes samo pomfrit a bila bi zdravija da jedes ribu i salatu...

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2399
26.12.2011 16:38:56   
Anoniman
jel bebe na AD brze dobivaju?
DA  ja sam zato morala uvest AD A nije sisikio slab bio mali morala uvest AD  da brze dobije na kg .

Neposredna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *