Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
meni ne smeta sto je moja beba kajmacarska bitno je da sam ja naucila novu rijec sonja dobro dosla amam da li mu je pomogao taj loj javi nam da znamo ako i nama ne daj Boze bude trebalo,a mogu mislit koji mio miris lijep pozdrav zenicama i bebama
ja ne znam jel sto sam u cetresnici ili od umora oko male i njenih grcica pa nemam kad istraziti al ja jos nisam skontala sta ta rijec znaci
Ja sve nesto razmisljam kako je moguce da svi koriste gegice 62 pri rodjenju.. Ili su vama bebe abnormalno velike (51 cm je normalna duzina, to je prosjek, a broj gegica ide po duzini!!!) ili vi koriste neku drugu odjecu sa nekim abnormalnim brojevima. Mi iskljucivo kupujemo HM, Lindex i ponekad narucimo ponesto markirano s interneta... I uvijek se poklapa s velicinom za to razdoblje. npr. broj 74, 6-9 mjeseci.. Gdje vi kupujete garderobu, ili svi imate ogromne kajmacarske bebe.. Pane mogu da vjerujem
Mene stvarno tesko "dotakne" kad se nesto ovako lupa po forumu,ali sad stvarno moram,jer sam mama abnormalno velikog djeteta. Kako da strpam bebu koja je po rodjenju bila duga 58 u br 54 . A da,i kupujemo neku garderobu abnormalnih proizvodjaca i velicina,sta cu kad nismo normalni.
Jutro/dan od nas,ja se jutros probudih u sobi a kao da sam u stali punoj koza ,fuj ali smrdi onaj loj
Sonja dobro dosla.
Hhahahhhaaaa Amam čuj kako , pa stisni malo dijete, ono po pravilu mora stati u 54 snađi se hahahhhahaha... I ja bi trebala u 38/40 al nemrem nikako
Moja Emina bome raste po etiketi samo se vi smijte ja nju fino stisnem drikerima jer mora do 6mj. biti u 68 pa kako će ne znam, nema iskakanja iz standarda no no... Al fakat ima i fula brojeva, da čekam onaj broj na etiketi ne bi ga ni obukla, i da ne kupujem samo markiranu odjeću nego svaku koja mi se dopadne :))))) Nije nas Mamasta fino iščitala, da jeste vidjela bi da kod nas ima i sitnijih beba
Eh lako mi je za vas sve,vi bar znate da vam djeca spadaju u kategoriju kajmacarskih beba Sta cu ja,ni moja nije po standardu,rodjena sa 46 cm i 2200gr,mamasita u kojoj smo mi kategoriji Mimikimi bebica je prelijepa masAllah,oke su joj
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Eh lako mi je za vas sve,vi bar znate da vam djeca spadaju u kategoriju kajmacarskih beba Sta cu ja,ni moja nije po standardu,rodjena sa 46 cm i 2200gr,mamasita u kojoj smo mi kategoriji Mimikimi bebica je prelijepa masAllah,oke su joj
kao A mi smo rodjeni sa 2240 a 44 dugi bili . Gledala sam slikice malena je medena rastu djeca porasla masallah medena je mrva mala
Mamice sve ove bebice su mi medene ali baš nebitno koliko kila/grama imaju sve su mašallah,svaka je za izgnjaviti Ciciban ma princeza ti je taman, narasla je ona i ko med je Samo nek su nam žive zdrave naše bebare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cicibanko, jel to ti nas zezas kako je bebari rukica, posto ne ide na operaciju?
K'o malo ..Kad su vase kajmacarske,zbunih se za E Idemo na previjanja,smanjila se zlijezda ali jos gnoji,cekamo da se trombociti smire i popravimo malo krv pa cemo na operaciju. Felix kolika je sada beba,koliko je dobijala mjesecno? Mojoj je bilo najbitnije da izadje iz stomaka,sad je masAllah
Ja sve nesto razmisljam kako je moguce da svi koriste gegice 62 pri rodjenju.. Ili su vama bebe abnormalno velike (51 cm je normalna duzina, to je prosjek, a broj gegica ide po duzini!!!) ili vi koriste neku drugu odjecu sa nekim abnormalnim brojevima. Mi iskljucivo kupujemo HM, Lindex i ponekad narucimo ponesto markirano s interneta... I uvijek se poklapa s velicinom za to razdoblje. npr. broj 74, 6-9 mjeseci.. Gdje vi kupujete garderobu, ili svi imate ogromne kajmacarske bebe.. Pane mogu da vjerujem
Mene stvarno tesko "dotakne" kad se nesto ovako lupa po forumu,ali sad stvarno moram,jer sam mama abnormalno velikog djeteta. Kako da strpam bebu koja je po rodjenju bila duga 58 u br 54 . A da,i kupujemo neku garderobu abnormalnih proizvodjaca i velicina,sta cu kad nismo normalni.
Jutro/dan od nas,ja se jutros probudih u sobi a kao da sam u stali punoj koza ,fuj ali smrdi onaj loj
Sonja dobro dosla.
Hhahahhhaaaa Amam čuj kako , pa stisni malo dijete, ono po pravilu mora stati u 54 snađi se hahahhhahaha... I ja bi trebala u 38/40 al nemrem nikako
Ahaaa do mene je ipak znaci ,a cuj kako ti ne mozes stati u 38,mozda ne kupujes markirane stvari hihi. Ja isto kako smo abnormalni oboje,tj svih 4. nismo uvijek markirani Hej od ovih nebuloza ne upratih da mala cicibanka nece na operaciju hB,bas mi je drago.
cicibanko, jel to ti nas zezas kako je bebari rukica, posto ne ide na operaciju?
K'o malo ..Kad su vase kajmacarske,zbunih se za E Idemo na previjanja,smanjila se zlijezda ali jos gnoji,cekamo da se trombociti smire i popravimo malo krv pa cemo na operaciju. Felix kolika je sada beba,koliko je dobijala mjesecno? Mojoj je bilo najbitnije da izadje iz stomaka,sad je masAllah
ovo ja tebe hocu da pitam posto je moja jos u 50-ki pa se zabrinuh kad vidim kako ostalim mamama brzo bebice prerastaju brojeve
anel ima 2 god ima sada oko 13 kg 12,5 tak nekako sitan je skroz sitan se i rodio a nije premrsav taman nekako A kao beba dobijao je po 1 kilo jer je od rodjenja bio na AD
Bebice moja bebolina je dobijala oko 1kg mjesecno...sad smo na oko 5500gr i 60 cm..Mada stvarno zavisi od odjece,nesto joj jos uvijek 56 moze a nesto 62 knap
Bebice moja bebolina je dobijala oko 1kg mjesecno...sad smo na oko 5500gr i 60 cm..Mada stvarno zavisi od odjece,nesto joj jos uvijek 56 moze a nesto 62 knap
oki
i ja jedva cekam prvo vaganje iduce sedmice aBd da vidim koliko je dobila, osjetim da je malcice otezala hB i promijenila se, ubucila al broj isti nosi
Ma super,bitno da su zdravi i da napreduju koliko-toliko. Ja sam rodjena od 1900gr za prva 2 mj dobila cijelih 20gr.mama pala u nesvjest a sad evo ima i viska I moja E je i na siki i na AD,malo nas zeznuo inkubator prvih 5 dana i bila preslaba da vuce dugo siku..Tako da sam zadovoljna kako napreduje. Bebice iznenadit ces se kilazom , kad smo stalno s njima i ne primjetimo neki veliki napredak..ali vaga pokaze drugacije
cicibanko i bebice, budite bez brige, bebe rodjene sitne jako brzo rastu i napreduju! moj sestric je imao malo preko 2kg a sad ja jedan mangup od 2godine, da ga nema na daleko tezina je manje bitna...
anel ima 2 god ima sada oko 13 kg 12,5 tak nekako sitan je skroz sitan se i rodio a nije premrsav taman nekako A kao beba dobijao je po 1 kilo jer je od rodjenja bio na AD
Ma super,bitno da su zdravi i da napreduju koliko-toliko. Ja sam rodjena od 1900gr za prva 2 mj dobila cijelih 20gr.mama pala u nesvjest a sad evo ima i viska I moja E je i na siki i na AD,malo nas zeznuo inkubator prvih 5 dana i bila preslaba da vuce dugo siku..Tako da sam zadovoljna kako napreduje. Bebice iznenadit ces se kilazom , kad smo stalno s njima i ne primjetimo neki veliki napredak..ali vaga pokaze drugacije
ako Bog da, nadam se da cu se poz iznenaditi
moja je prvih 6 dana bila na AD, pa smo kombinovali par dana i onda je presla na dojenje i doji samo
jel bebe na AD brze dobivaju?