|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
26.12.2011 11:36:30   
bebix
Ma nesto malouser posted image  nisam bas zadovoljnauser posted image , ali prducka hihih kad mi je u krilu mogao bi me i obrukatiuser posted image , kod nas je vise nervoze oko uspavljivanja, i dojio bi i nebi udara me, ljuti se ej zeno cucla mi pomaze nemogu da vjerujemuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2351
26.12.2011 11:42:48   
bebix
Sonja dobrodoslica tebi i tvom bebanuuser posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2352
26.12.2011 11:46:03   
Sonja
hvalaaa

moj beban evo siki..hvala bogu bas je jak i dobro vuce...sa prvom bebom sam se bas napatila oko dojenja e dojila sam samo 1 mj a sad se nadam da ce potrajati
ako ovako nastavi imat cemo puno stazauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2353
26.12.2011 11:50:17   
Super Beba
sonja - dobro nam došla! 

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2354
26.12.2011 12:06:59   
ciciban26
SBebo bebac znaci "provalio" barikaduuser posted image ..A da probas onu ogradicu sto ide na vrata
Bebix bar je kakio, i malo je nesto user posted image user posted image
Moja E je juce haos u pelenama napravila. Otisli kod sveki na rucak i cim smo sjeli ona krenu stenjati,uhelacila i stramplice,haljinicu,bodi cak i zavoje user posted image user posted image user posted image user posted image Sad sve duplo u torbi nosim..Ceronja mala
Sonja dobro nam dosla user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 2355
26.12.2011 12:36:07   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: ciciban26

SBebo bebac znaci "provalio" barikaduuser posted image ..A da probas onu ogradicu sto ide na vrata
Bebix bar je kakio, i malo je nesto user posted image user posted image
Moja E je juce haos u pelenama napravila. Otisli kod sveki na rucak i cim smo sjeli ona krenu stenjati,uhelacila i stramplice,haljinicu,bodi cak i zavoje user posted image user posted image user posted image user posted image Sad sve duplo u torbi nosim..Ceronja mala
Sonja dobro nam dosla user posted image

ma ovo je onaj duuugiii tabure, pa sa takva 2 uspijem da zablokiram dio dnevnog, tj. da odvojim onaj dio gdje su kojekakve skule, tehnika i sitne stvari koje nisu za diranja i trpanja u usta :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 2356
26.12.2011 12:37:26   
Amam
IZVORNA PORUKA: Mamasta

Ja sve nesto razmisljam kako je moguce da svi koriste gegice 62 pri rodjenju.. Ili su vama bebe abnormalno velike (51 cm je normalna duzina, to je prosjek, a broj gegica ide po duzini!!!) ili vi koriste neku drugu odjecu sa nekim abnormalnim brojevima. Mi iskljucivo kupujemo HM, Lindex i ponekad narucimo ponesto markirano s interneta... I uvijek se poklapa s velicinom za to razdoblje. npr. broj 74, 6-9 mjeseci.. Gdje vi kupujete garderobu, ili svi imate ogromne kajmacarske bebe.. Pane mogu da vjerujemuser posted image

Mene stvarno tesko "dotakne" kad se nesto ovako lupa po forumu,ali sad stvarno moram,jer sam mama abnormalno velikog djeteta.
Kako da strpam bebu koja je po rodjenju bila duga 58 u br 54 user posted image .
A da,i kupujemo neku garderobu abnormalnih proizvodjaca i velicina,sta cu kad nismo normalni.

Jutro/dan od nas,ja se jutros probudih u sobi a kao da sam u stali punoj koza user posted image ,fuj ali smrdi onaj loj user posted image

Sonja dobro dosla.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Mamasta)
Neposredna veza do poruke: 2357
26.12.2011 13:10:59   
Bebica11
Sonja dobrodoslauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2358
26.12.2011 13:14:32   
minie
Dancek i od nas

Stvarno neki ljudi svasta izgovore pa ostanu zivi. Po ovome i ja sam mama kajmacarske bebe, mamin princ se rodio 56 dug i taj mu broj nije ni mogao. Sada nosi vecinom broj 68, ali bodici marke pcelica maja su mu 74. Dobili smo i stvari na kojima pise za 6 mj, a ne mogu mu.

Jelo  drago mi je da je Anci bolje i nadam se da ce i malenog slatkisa popustiti vise ta baja.

Ciciban E je med medeni masallah, kako je samo porasla user posted image

Sonja dobro dosla na ovu temu, ipak je izbor pao na ime Arian

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2359
26.12.2011 13:57:56   
Bebica11
evo da i ja referisem

bebici uzestili grcici, izgrebala me jutros pravo, vristi, grci se iako joj dajem kapiuser posted image koliko dug traje faza ZESTOKIH grcica, pocelo je blaze a vidim da pisete da jenjava vremenom, zanima me koliko dugo traju najzesci, kontam da upravo pocinju ti bas zestoki kad ni kapi i sl ne pomazuuser posted image

mene zatezu unutrasnji konci, na prelazu kako sam pocela sjediti, hoce li oni ispadati vidno ili truhnu neprimjetno???ako ste skontali sta zelim pitatiuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2360
26.12.2011 14:00:56   
mimikimi
meni ne smeta sto je moja beba kajmacarska user posted image bitno je da sam ja naucila novu rijecuser posted image
sonja dobro doslauser posted image
amam da li mu je pomogao taj loj javi nam da znamo ako i nama ne daj Boze bude trebalo,a mogu mislit koji mio mirisuser posted image user posted image
lijep pozdrav zenicama i bebama

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2361
26.12.2011 14:05:11   
Sonja
bebice ja sam sa Adinom imala te unutrasnje koncice i nikad nisam vidila da je ista ispalo..haman unutra truhneuser posted image
sad sam imala samo jedan vanjski a ni njega nisam vidjela a kad pipnem ne osjetim ga vise

za grceve ti ne znam jer ih Adin nije nikad imao a Arian ih je tek dobio i nisu bas jos jaki
koje kapi dajes ?

eh nek smo se napokon poceli tipkati na ovoj temiuser posted image mislila sam da nikad necu otici sa trudnickeuser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 2362
26.12.2011 14:05:46   
palachinken

IZVORNA PORUKA: mimikimi

meni ne smeta sto je moja beba kajmacarska user posted image bitno je da sam ja naucila novu rijecuser posted image
sonja dobro doslauser posted image
amam da li mu je pomogao taj loj javi nam da znamo ako i nama ne daj Boze bude trebalo,a mogu mislit koji mio mirisuser posted image user posted image
lijep pozdrav zenicama i bebama

Ja te danas vazda podebljavam i podApisujem user posted image user posted image
Nije Mamasta mislila ništa loše. Jelde?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 2363
26.12.2011 14:07:28   
sweet insanity
Ja bih dodala jos jedan ovaj : user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2364
26.12.2011 14:08:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bebica11

evo da i ja referisem

bebici uzestili grcici, izgrebala me jutros pravo, vristi, grci se iako joj dajem kapiuser posted image koliko dug traje faza ZESTOKIH grcica, pocelo je blaze a vidim da pisete da jenjava vremenom, zanima me koliko dugo traju najzesci, kontam da upravo pocinju ti bas zestoki kad ni kapi i sl ne pomazuuser posted image

mene zatezu unutrasnji konci, na prelazu kako sam pocela sjediti, hoce li oni ispadati vidno ili truhnu neprimjetno???ako ste skontali sta zelim pitatiuser posted image
uh draga nedaj se ona to mora proc ko i svako djete neko vise neko manje mi smo se ih rijesili sa neka 3,5 mjes.
Bas su nas ispatili dobro , i dobro ih se sjecam .
Davala sam sve sto sam mogla za grceve al dzaba oni sami kako dodju tako prodju
user posted image
nedaj te se .... mi smo se tad najcesce nosali masirali pa sam ga tako mu najbolje pasalo, na trbuscic ga okretala da lezi ko zabica .
Sonja user posted image pusa malom posebno nasem prvom drugu

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 2365
26.12.2011 14:10:37   
ziki
IZVORNA PORUKA: Mamasta

Ja sve nesto razmisljam kako je moguce da svi koriste gegice 62 pri rodjenju.. Ili su vama bebe abnormalno velike (51 cm je normalna duzina, to je prosjek, a broj gegica ide po duzini!!!) ili vi koriste neku drugu odjecu sa nekim abnormalnim brojevima. Mi iskljucivo kupujemo HM, Lindex i ponekad narucimo ponesto markirano s interneta... I uvijek se poklapa s velicinom za to razdoblje. npr. broj 74, 6-9 mjeseci.. Gdje vi kupujete garderobu, ili svi imate ogromne kajmacarske bebe.. Pane mogu da vjerujemuser posted image

Moje abnormalno velike kajmacarske bebe ne mogu u EU nisu po standardu

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Mamasta)
Neposredna veza do poruke: 2366
26.12.2011 14:12:04   
palachinken
Eh ziki, ali zato ispunjavaju olimpijsku normu user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 2367
26.12.2011 14:17:56   
ziki
Sonja dobrodosla. Bebice dojis li bebu, ako dojis probaj da izbacis mlijeko za grcice, moji je smetalo tj malom smeta jos uvijek te izbjegavam mlijeko

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 2368
26.12.2011 14:18:09   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

Eh ziki, ali zato ispunjavaju olimpijsku normu user posted image

user posted image Ispade moja N abnormalne velicine jer je rodjena duzine 56 cm (nekad ljudi bas svakakve gluposti pricaju). I mi barem ne patimo od markirane gardarobe pa makar 68 bila veca od 74user posted image

Neposredna veza do poruke: 2369
26.12.2011 14:18:43   
mimikimi
ma podapisuj palachinken  ne smeta meni nista ja sam tako tolerantna zenauser posted image user posted image user posted image
ma nije zena lose mislila to nas ufatio pms pa se kacimo na svakuuser posted image user posted image user posted image
nasu djecu izgleda pravio Sergej Bubka kad su van standarda user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

Neposredna veza do poruke: 2370
26.12.2011 14:18:49   
Sonja
jel i Arian spada u abnormalne bebe jer je rodjen sa 4kg 55cmuser posted image user posted image
i sad nosi 62 gegice .malo su mu duge al skoro da se i ne primjetiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 2371
26.12.2011 14:20:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sonja

jel i Arian spada u abnormalne bebe jer je rodjen sa 4kg 55cmuser posted image user posted image
i sad nosi 62 gegice .malo su mu duge al skoro da se i ne primjetiuser posted image
masallah user posted image user posted image user posted image mi smo br 74 nosili sa godinom dana  skoro

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 2372
26.12.2011 14:22:51   
animagical
naravno sonja, niste po standarduuser posted image i dobrodosli na temuuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2373
26.12.2011 14:26:34   
sele_2
samo da pitam,posto se pomalo zabrinuhuser posted image u koju kategoriju moja beba spada rodjena je 4 300, a duga 63, ja sam morala ponovo u nabavku garderobe,jer sve sto sam prije kupila nije joj moglo, a sad ima 5,5 mjeseci i nosi 80-tku

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2374
26.12.2011 14:26:48   
Bebica11
sonja dajem espumisan, vjeruj da djeluju, ublazavaju, cak 3-4 dana fino pajkila, al izgleda da postaju zesci jer nam je sad stanje haman kao prije kapi i hvata je u razdoblju kad prije nije, npr prijepodne i sl

felix hvala mila, sta cu izdeverace se, al mi zao bebice, ona se nekad toliko zgrci da gore pocne izbacivati sto podoji, i sl

ziki cula sam to za mlijeko, al njoj haman izgleda nije od toga jer evo zadnju sedmicu nisam nista uzela mlijecno

pomaze li ovaj komorac, ja evo opet skuhala

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *