Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma nesto malo nisam bas zadovoljna , ali prducka hihih kad mi je u krilu mogao bi me i obrukati , kod nas je vise nervoze oko uspavljivanja, i dojio bi i nebi udara me, ljuti se ej zeno cucla mi pomaze nemogu da vjerujem
moj beban evo siki..hvala bogu bas je jak i dobro vuce...sa prvom bebom sam se bas napatila oko dojenja e dojila sam samo 1 mj a sad se nadam da ce potrajati ako ovako nastavi imat cemo puno staza
SBebo bebac znaci "provalio" barikadu ..A da probas onu ogradicu sto ide na vrata Bebix bar je kakio, i malo je nesto Moja E je juce haos u pelenama napravila. Otisli kod sveki na rucak i cim smo sjeli ona krenu stenjati,uhelacila i stramplice,haljinicu,bodi cak i zavoje Sad sve duplo u torbi nosim..Ceronja mala Sonja dobro nam dosla
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
SBebo bebac znaci "provalio" barikadu ..A da probas onu ogradicu sto ide na vrata Bebix bar je kakio, i malo je nesto Moja E je juce haos u pelenama napravila. Otisli kod sveki na rucak i cim smo sjeli ona krenu stenjati,uhelacila i stramplice,haljinicu,bodi cak i zavoje Sad sve duplo u torbi nosim..Ceronja mala Sonja dobro nam dosla
ma ovo je onaj duuugiii tabure, pa sa takva 2 uspijem da zablokiram dio dnevnog, tj. da odvojim onaj dio gdje su kojekakve skule, tehnika i sitne stvari koje nisu za diranja i trpanja u usta :)
Ja sve nesto razmisljam kako je moguce da svi koriste gegice 62 pri rodjenju.. Ili su vama bebe abnormalno velike (51 cm je normalna duzina, to je prosjek, a broj gegica ide po duzini!!!) ili vi koriste neku drugu odjecu sa nekim abnormalnim brojevima. Mi iskljucivo kupujemo HM, Lindex i ponekad narucimo ponesto markirano s interneta... I uvijek se poklapa s velicinom za to razdoblje. npr. broj 74, 6-9 mjeseci.. Gdje vi kupujete garderobu, ili svi imate ogromne kajmacarske bebe.. Pane mogu da vjerujem
Mene stvarno tesko "dotakne" kad se nesto ovako lupa po forumu,ali sad stvarno moram,jer sam mama abnormalno velikog djeteta. Kako da strpam bebu koja je po rodjenju bila duga 58 u br 54 . A da,i kupujemo neku garderobu abnormalnih proizvodjaca i velicina,sta cu kad nismo normalni.
Jutro/dan od nas,ja se jutros probudih u sobi a kao da sam u stali punoj koza ,fuj ali smrdi onaj loj
Stvarno neki ljudi svasta izgovore pa ostanu zivi. Po ovome i ja sam mama kajmacarske bebe, mamin princ se rodio 56 dug i taj mu broj nije ni mogao. Sada nosi vecinom broj 68, ali bodici marke pcelica maja su mu 74. Dobili smo i stvari na kojima pise za 6 mj, a ne mogu mu.
Jelo drago mi je da je Anci bolje i nadam se da ce i malenog slatkisa popustiti vise ta baja.
Ciciban E je med medeni masallah, kako je samo porasla
Sonja dobro dosla na ovu temu, ipak je izbor pao na ime Arian
bebici uzestili grcici, izgrebala me jutros pravo, vristi, grci se iako joj dajem kapi koliko dug traje faza ZESTOKIH grcica, pocelo je blaze a vidim da pisete da jenjava vremenom, zanima me koliko dugo traju najzesci, kontam da upravo pocinju ti bas zestoki kad ni kapi i sl ne pomazu
mene zatezu unutrasnji konci, na prelazu kako sam pocela sjediti, hoce li oni ispadati vidno ili truhnu neprimjetno???ako ste skontali sta zelim pitati
meni ne smeta sto je moja beba kajmacarska bitno je da sam ja naucila novu rijec sonja dobro dosla amam da li mu je pomogao taj loj javi nam da znamo ako i nama ne daj Boze bude trebalo,a mogu mislit koji mio miris lijep pozdrav zenicama i bebama
bebice ja sam sa Adinom imala te unutrasnje koncice i nikad nisam vidila da je ista ispalo..haman unutra truhne sad sam imala samo jedan vanjski a ni njega nisam vidjela a kad pipnem ne osjetim ga vise
za grceve ti ne znam jer ih Adin nije nikad imao a Arian ih je tek dobio i nisu bas jos jaki koje kapi dajes ?
eh nek smo se napokon poceli tipkati na ovoj temi mislila sam da nikad necu otici sa trudnicke
meni ne smeta sto je moja beba kajmacarska bitno je da sam ja naucila novu rijec sonja dobro dosla amam da li mu je pomogao taj loj javi nam da znamo ako i nama ne daj Boze bude trebalo,a mogu mislit koji mio miris lijep pozdrav zenicama i bebama
Ja te danas vazda podebljavam i podApisujem Nije Mamasta mislila ništa loše. Jelde?
bebici uzestili grcici, izgrebala me jutros pravo, vristi, grci se iako joj dajem kapi koliko dug traje faza ZESTOKIH grcica, pocelo je blaze a vidim da pisete da jenjava vremenom, zanima me koliko dugo traju najzesci, kontam da upravo pocinju ti bas zestoki kad ni kapi i sl ne pomazu
mene zatezu unutrasnji konci, na prelazu kako sam pocela sjediti, hoce li oni ispadati vidno ili truhnu neprimjetno???ako ste skontali sta zelim pitati
uh draga nedaj se ona to mora proc ko i svako djete neko vise neko manje mi smo se ih rijesili sa neka 3,5 mjes. Bas su nas ispatili dobro , i dobro ih se sjecam . Davala sam sve sto sam mogla za grceve al dzaba oni sami kako dodju tako prodju
nedaj te se .... mi smo se tad najcesce nosali masirali pa sam ga tako mu najbolje pasalo, na trbuscic ga okretala da lezi ko zabica . Sonja pusa malom posebno nasem prvom drugu
Ja sve nesto razmisljam kako je moguce da svi koriste gegice 62 pri rodjenju.. Ili su vamabebe abnormalno velike (51 cm je normalna duzina, to je prosjek, a broj gegica ide po duzini!!!) ili vi koriste neku drugu odjecu sa nekim abnormalnim brojevima. Mi iskljucivo kupujemo HM, Lindex i ponekad narucimo ponesto markirano s interneta... I uvijek se poklapa s velicinom za to razdoblje. npr. broj 74, 6-9 mjeseci.. Gdje vi kupujete garderobu, ili svi imateogromne kajmacarske bebe.. Pane mogu da vjerujem
Moje abnormalno velike kajmacarske bebe ne mogu u EU nisu po standardu
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Sonja dobrodosla. Bebice dojis li bebu, ako dojis probaj da izbacis mlijeko za grcice, moji je smetalo tj malom smeta jos uvijek te izbjegavam mlijeko
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ispade moja N abnormalne velicine jer je rodjena duzine 56 cm (nekad ljudi bas svakakve gluposti pricaju). I mi barem ne patimo od markirane gardarobe pa makar 68 bila veca od 74
ma podapisuj palachinken ne smeta meni nista ja sam tako tolerantna zena ma nije zena lose mislila to nas ufatio pms pa se kacimo na svaku nasu djecu izgleda pravio Sergej Bubka kad su van standarda
samo da pitam,posto se pomalo zabrinuh u koju kategoriju moja beba spada rodjena je 4 300, a duga 63, ja sam morala ponovo u nabavku garderobe,jer sve sto sam prije kupila nije joj moglo, a sad ima 5,5 mjeseci i nosi 80-tku
sonja dajem espumisan, vjeruj da djeluju, ublazavaju, cak 3-4 dana fino pajkila, al izgleda da postaju zesci jer nam je sad stanje haman kao prije kapi i hvata je u razdoblju kad prije nije, npr prijepodne i sl
felix hvala mila, sta cu izdeverace se, al mi zao bebice, ona se nekad toliko zgrci da gore pocne izbacivati sto podoji, i sl
ziki cula sam to za mlijeko, al njoj haman izgleda nije od toga jer evo zadnju sedmicu nisam nista uzela mlijecno
pomaze li ovaj komorac, ja evo opet skuhala