Bebica11 -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (11.12.2011 11:00:29)
|
IZVORNA PORUKA: animagical bebice, mi nikad kapu nismo stavljali u kuci, mislim da je to pretopljavanje... a za dojenje, sasvim je normalno da nema reda u dojenju, i ne treba da ima...beba mora da provede svoje...dojice konstantno ako joj dozvolis i navuci sebi neku solidnu mlijeka...ako budes davala ad ona ce za toliko manje popiti tvog mlijeka i toliko ce se manje proizvoditi..ja ti stvarno nisam iz lose namjere govorila da ne treba prekidati dojenje, nego iz razlog sto to stvori probleme kod dojenja, kao i sto vidis..bebe koje piju iz flasice nauce da mlijeko samo tece pa se tako male znaju uspavati na siki jer ne tece samo, pa probaj raditi kompresije, i stavljati tople obloge prije podoja...nema hrane za povecanje kolicine mlijeka, samo treba da jedes normalno i pijes normalno, ostalo je samo stvar ponude i potraznje... probaj ne davati toliko ad, tj bar ne povecavati kolicinu jer time smanjujes kolicinu mlijeka u grudima... imas pdf dojenje i dodavanje pa najbolje pitaj na problemi s dojenjem lejlu, ona ce ti to najbolje objasniti zene, jutro[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] mi se probudili oko pola 10 i izlezavali, navijem mu mobile i on se igra... primjecujem da nam je nosic ujutru malo zacepljen ali bez problema ocistim nisita sprejem i vatenim stapicima...da li da kupim babyvac? ma znam animagical al sam ovih dana pogubila zivce, jos kad vidim kako ne paze na fotosuncanju okice i nosic bebi mene je pravo strah kvarcanja, vidjela sam gore kako to ofrlje rade i onda me sekirao taj bilirubin, al eto...nek je bar to proslo hB cim mi danas odu svekar i svekrva ja cu je malo forsirati na dojku skinuli smo jorgancic, stavili laganu plahticu, mirnije spava, a temp u analnom je 37,9 a sobu jos nismo rashladili na 22, prevruce je u stanu
|
|
|
|