Bebica11 -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (5.1.2012 12:18:59)
|
IZVORNA PORUKA: minie Dancek i od mene... Dok sve procitah sto ste pisale, trebalo mi je puno vremena jer nisam malo duze citala. Jucer isto imala cijeli dan goste, dolazila mi rodica sa djecakom od godinu i po, a mali ima bas jak bronhitis, svako malo je u bolnici, kako mi je samo bilo zao. Kada pocne kasljati mene srce zaboli, misur mali. Sto se tice bebaca i njegovog hranjenja ja hB nemam problema ni sa mamom ni sa sveki. Moja mama kaze da mu i ne dajem nista prije 5 mjeseci, a i sveki kaze sta ce mu sta pored sike, beba fino napreduje i nije gladan. Jedino je jednom djever htio da mu da da lizne kolac koji je bio posut secerom u prahu i ja mu rekla da to ne radi (mladji je od mene, iako samo mjesec, dobro sam ga naruzila [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) i vise mu ne pada na pamet. Ali glavni su mi oni koji dodju na babine i pitaju gdje mu je cucla, ja im kazem da je nece ni pod razno, kazu oni pa sto mu ne umocis u sok, kompot, eurokrem i sl, ja ih sam pogledam i nasmijem se. Bebice tvoja beba izbacuje bilirubin dok kaki, doji je stalno i sto cesce i izbacice ga. Probaj piti i sok od marelice/kajsije neko vrijeme, bebica ce onda kakiti. isto nam je svima s dedama i nanama....[sm=smiley36.gif] a i za cucle(ni mi je ne dajemo) i slicno plus nama sad stalno govore da smo bebu navikli na ruke jer kad pocne stenjati mi je dignemo i ona se isprducka i smiri i spustimo opet al eto.... problem je minie sto moja bebica iskoristi moje mlijeko 100%, udebljala se 1250gr za manje od mjesec dana....samo piski non stop a evo nije mi kakila od subote, jedino kad je bila na AD kakila je redovno....vidjecu s pedijatrom, rekli su nam da nemamo razloga za brigu jer vrijednost nije visoka[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|