Emica_sa -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (5.1.2012 10:24:33)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: Emica_sa Stani s njom kod prozora,tako su meni govorili da sto vise svjetlosti dolazi do nje.. Meni su doktori govorili da joj dajem caj,da sto vise da izvines pisa i tako izbacuje to zutilo,pa mozes joj dati ako hoces ja sam dala par puta i proslo je brzo ma ona je masaAllah inace odlicno, preko kilu dobila hvala Bogu, vjeruj da jede, piski, propisa pelenu, jutros sam razmisljala kako neko ne presvlaci bebu po noci, moja jutros u neka doba se upiskila do za vrat sto kazu, a muz nije vidio i spustio je na nas krevet mijenjali posteljinu u neka doba tako da bas piski cesto i puno, jedino ne kaki[sm=zmeden.gif] vidjecemo hoce li spadati, mene brine da nije od mog mlijeka, u nekim slucajevima moze to da se desi da neki sastojak iz mog mlijeka oblaze jetru i ne da zutilu da prodje, meni je to rekao i pedijatar na Jezeru pa sam prekidala dojenje 48h i bilo joj je spalo, sad cemo vidjeti trebalo bi spadati, nadam se, al evo primjer da dojenjemne spada zutilo uvijek, odnosno cak USPORAVA. Ma samo da spadne bilo koliko do iduceg puta da me ne salju po klinici[sm=zmeden.gif E ne znam onda draga,mozda je i do mlijeka.pokusaj joj dati caja da kaki,i provjeri kroz 2 dana,puno je 10 dana cekati,to se mora rijesavati
|
|
|
|