lovepower -> RE: Koji sampon i regenerator za kosu? (8.5.2014 21:09:37)
|
Imam istu kosu kao Hannica i duzinu i gustocu i oblik,mashAllah draga divne kose [sm=love.gif][sm=love.gif],samo je moja suha,kad se malo potrudim i isfeniram je ona bude prelijepa ali bez feniranja krajevi su bas suhi,i ne bili sta sam ja ovoj svojoj kosi radila[sm=smiley29.gif] koristila sam sve sampone,najvise lorealove,najbolje mi se pokazao onaj bijelo-zuti sa maticnom mlijeci kosa mi je bila kao svila tada,pantene,garnier,gliss,syoss isto,nisam nikad vichy uzela,i neke skupe marke...i jos nikad nisam nasla ni jedan da sam bas odusevljena,zato ona maska od maslinovog ulja iz avona,za moju kosu je fenomenalna [sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif] nije skupa,probajte meni se pokazala kao najbolja a sta sam ih samo probala,inace njegovana i lijepa kosa meni je najljepsa na zeni[sm=smiley14.gif] ako neko ima iskustva sa onim alverde iz dm-a samponima nek mi javi utiske,oni su kao prirodni pa bih voljela to probati! sad sam dobila iz njemacke sampon fino mirise ali daj Boze da ista valja,neki Cien robna marka Lidla ali eto i to cemo probati pa cemo vidjeti,malo je pakovanje 200 ml.na moju duzinu 20 dana i prazna bocica[sm=smiley13.gif] sve u svemu,svima toplo preporucujem avonovu masku od maslinovog ulja[sm=smiley20.gif]
|
|
|
|