Marija13 -> RE: Koji sampon i regenerator za kosu? (23.10.2013 7:49:52)
|
IZVORNA PORUKA: namaste asc A zaÅ¡to ne poÄnete upotrebljavati Äiste prave proizvode za njegu kose i prirodne Å¡ampone koji nemaju Å¡tetne i destruktivne kemikalije koje neće imati prilike da doÄ‘u do vaÅ¡eg mozga, krvotoka i ostalih organa. Na kraju zaÅ¡to da kupujete svoju bolest, ako trebate neÅ¡to kupiti onda kupite ono od Äega ćete imati koristi. A kosa je puno viÅ¡e nego mislimo i zaÅ¡to da je radi nekih reklamica i propagande neke firme žrtvujemo. Mislite da je njima stalo do vas i vaÅ¡eg zdravlja. Vi ste njima samo jedan broj u statistici, i budite sigurni da se svaki put smiju kada netko kupi njihov proizvod koji na kraju vrijedi 2kn, a vi dajete ostatak novca na reklamu, marketing, skladiÅ¡tenje, ambalažu, promoviranje proizvoda preko poznatih medijskih liÄnosti i skupe minute na tv. Žalosno je da su poÄeli i i rijeÄ prirodno zloupotrebljavati , proÄitajte samo sastojke pa će vam sve biti jasno a na nama je da odluÄimo Å¡to mi doista želimo. Dali vam je to stvarno tako Å¡to potrebno, da miriÅ¡ete na kemiju? Ja bih uvijek odabrao pravi prirodni proizvod za njegu tijela, kože i kose a pogotovo Å¡ampon jer te kemikalije direktno djeluje na naÅ¡ mozak i prave disbalans u hormonima koji djeluju preko hipofize. Tako ida nije ni Äudo zaÅ¡to sve viÅ¡e problema sa Å¡titnjaÄom pogotovo mlade mame. Dali ste vi za prirodno? [sm=duda.gif] Meni cijeli tvoj post miriÅ¡e na reklamu! [sm=smiley4.gif] naravno da sam za prirodno, Å¡ta nam preporuÄujeÅ¡?
|
|
|
|