Marija13 -> RE: Koji sampon i regenerator za kosu? (23.10.2013 7:49:52)
|
IZVORNA PORUKA: namaste asc A zašto ne počnete upotrebljavati čiste prave proizvode za njegu kose i prirodne šampone koji nemaju štetne i destruktivne kemikalije koje neće imati prilike da dođu do vašeg mozga, krvotoka i ostalih organa. Na kraju zašto da kupujete svoju bolest, ako trebate nešto kupiti onda kupite ono od čega ćete imati koristi. A kosa je puno više nego mislimo i zašto da je radi nekih reklamica i propagande neke firme žrtvujemo. Mislite da je njima stalo do vas i vašeg zdravlja. Vi ste njima samo jedan broj u statistici, i budite sigurni da se svaki put smiju kada netko kupi njihov proizvod koji na kraju vrijedi 2kn, a vi dajete ostatak novca na reklamu, marketing, skladištenje, ambalažu, promoviranje proizvoda preko poznatih medijskih ličnosti i skupe minute na tv. Žalosno je da su počeli i i riječ prirodno zloupotrebljavati , pročitajte samo sastojke pa će vam sve biti jasno a na nama je da odlučimo što mi doista želimo. Dali vam je to stvarno tako što potrebno, da mirišete na kemiju? Ja bih uvijek odabrao pravi prirodni proizvod za njegu tijela, kože i kose a pogotovo šampon jer te kemikalije direktno djeluje na naš mozak i prave disbalans u hormonima koji djeluju preko hipofize. Tako ida nije ni čudo zašto sve više problema sa štitnjačom pogotovo mlade mame. Dali ste vi za prirodno? [sm=duda.gif] Meni cijeli tvoj post miriše na reklamu! [sm=smiley4.gif] naravno da sam za prirodno, šta nam preporučuješ?
|
|
|
|