aida. -> RE: Iskustva sa Mirena spiralom (8.12.2010 0:28:34)
|
Eh ovako ja sam zvala svoju dr, rekla mi je da kosta u nas (Gracanica) 300 KM u gradskoj apoteci, u privatnim apotekama je skuplje dok je najskuplja u jednog ginekologa (350KM)... Njena "ugradnja" je 30KM... E jos... Rekla mi je da je to za sad jedna od najpozeljnijih tj.najsigurnijih kontracepcija i da, s obzirom da moju dugu i bolnu te jaaako obilnu menstruaciju, Mirena mi je najbolje rjesenje... S tim da u nekih zena menstruacija se skrati na dva dana a u nekih i dalje bude sedam, osam dana ali jaaaako malo, mrljasto, jer Mirena ustvari isusuje matericu pa tako da nema obilnog krvarenja. Nema nezeljenih dejstava gledajuci na krvarenje, tipa da nije zdravo i sl.to su price u narodu... Sasvim je zdravo, dakle krv izlazi ali u manjim kolicinama... Stavlja se u toku menstracije, od treceg do petog dana. Najvise se zene ne odlucuju za nju radi cijene... Ali ja mislim da je bolje dat 300KM nego da mi se "zakaci" kad na to nisam spremna... >Tako da aBd ja cu da je uskoro uzmem i idem na "umetanje" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|