Honey3 -> RE: Kupujmo domaće (10.2.2013 18:38:26)
|
IZVORNA PORUKA: aazra Mi kupujemo "dukat" i "vindiju", ali ne njihova mlijeka, to uzimamo meggle i milkos. Namazi su uglavnom zbregov - vindija, kao i voćno jogurti jer smatram da su najbolji i kvalitetom i cijenom [sm=smiley1.gif] Nisam ja kriva što naši ne ulazu u kvalitet, ne moze se graditi trziste samo jeftinim parolama...Ipak, uzimamo ponekad i namaze tuzlanske mljekare, violetu naravno i da ne zaboravim bosanske "klas" lokume, kisele vode su domaće...[sm=smiley1.gif] No, za svoj novac imam pravo odabrati kvalitetnije..ima nasih proizvoda koji su stvarno loši, ne bih uzimala ni da su dzaba... Ali, između kvačlitetnog domaćeg i kvalitetnog stranog proizvoda naravno da ću izabrati domaći (jučer sam prvi put kupila klasovu palentu...[sm=smiley20.gif]) No, ne dopuštam da me iko vara i pravi budalom, ni domaći ni strani trgovci, političari, ovi ili oni...[sm=smiley4.gif] Ma naravno slazem se sa ovim,ali isto imamo toliko kvalitetnih proizvoda koji se proizvode kod nas,a mnogi ce izabrati uvozni,samo zbog imena....pogotovo mislim da imamo vode,mlijeka,mesa,jufke,soli...dovoljno kvalitetnih,da nam uvezeno ne treba[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|