M kao Mama -> RE: Koje pelene koristite? (24.11.2012 20:25:43)
|
IZVORNA PORUKA: Ramona11 Mi smo dugo koristili BeBe iz Konzuma ali su nam postale ocajne. Pocele su propustati na sve strane i maleni se budio mokar, a jos k tome ujutro dijete svo zamazano u one gel granule. Narandzase pampersice su nam se grozne pokazele jos dok je bio malena bebica. Babylove iz DM-a nam nisu lose ali su i one znale propustiti. Violetine su nam se isto lose pokazale kao i Molfix. Sada koristimo Pampers active baby i one su nam trenutno ok. Razmisljam da probam te Lumpi jer ste ih nahvalile. Negdje sam citala da su zenice hvalile Iva pelene. Vidjela sam ih u CM-u. Onako kroz vrecicu sam vidjela da izgledaju kao babylove, a cijena im bas povoljna. Je li ih neko koristio? ramona, jesu li te iz konzuma bile sa likom delfina, nama se desilo to sa ovim sa delfinima i bila je 3, možda malkice nam je bila mala, a one konzum sa medom, koje radi violeta za konzum su odlične, mi trenutno sada imamo lumpi i violeta, izgledaju grube, ali vjeruj mi, mala zaspe oko 20 i presvlačim je oko 6, nikada se nije desilo da su propustile, obzirom da ona potroši najmanje 8 pelena dnevno, nama su pampers preskupe, a sa starijom mi se dešavalo da propuste bezbroj puta
|
|
|
|