M kao Mama -> RE: Koje pelene koristite? (29.10.2012 20:26:42)
|
IZVORNA PORUKA: selebriti IZVORNA PORUKA: selebriti IZVORNA PORUKA: hampsi IZVORNA PORUKA: selebriti IZVORNA PORUKA: minie Kakve su ove Bebe pelene sto se imaju kupiti u Konzumu, ja dobila knjizicu sa popustima. Odlične! Izvini ali meni su ove pelene grozne! Na stranu osip koji je bio obavezan na nogama od gume, od ovih pelena ostaju one grudvice po kozi. Mi smo ih silom prilika kupili kad je pao onaj snijeg i rekla sam nikad vise. Uzas Ne znam o cemu ti pricas, ali je meni to sve nepoznato [sm=zmeden.gif] Evo već treće pakovanje sam kupila i prezadovoljna. Kupovat cu ih sve dok im vaze ovi kuponi, a onda se vracamo Lumpiju. Ma bez pretjerivanja meni su famozne. Samo jos da dopunim[sm=smiley36.gif] Sad sam iz Konzuma i vidjela sam da imaju dvije vrste Bebe pelena. Ja kupujem premium i one su odlične, a za one u naranđastom pakovanju (petica), ne garantujem [sm=smiley1.gif] starija je odrasla na pampersu i bilo je i protapanja i mokre guze, ali ja nisam dala pomenuti, tamo negdje pred kraj kuma mi dadne uzorak Molfiksa i uzmem joj jedno pakovanje tih i jedno ili dva iz DM-a i zaista su odlične Mlađa, sada joj je 4 i po mjeseca, pampers potrošili samo jedno pakovanje koje smo dobili, DM- babylove i kozzumove bebe, čak su mi ove iz konzuma bolje, jer mi se zna desiti da joj Babylove propuste nekada, e sada ove iz konzuma imaju sa aloaverom to su te u bijelom pakovanju i one u zelenom, roze, narandžastom, i jedne prilike mi dođu pelene sa delfinima, a drugo pakovanje sa medama, čak ovbe sa medama i tanje, i pogledam ja proizvođače, ove sa delfinima za Konzum rade se u Češkoj, a ove sa medama koje su mi i bolje u Violeti, tako da sada uzimam ove Bebe što se rade kod nas i zaista sam prezadovoljna i kvalitetom i cijenom
|
|
|
|